Южният парк ще затупти в ритъма на танците на 14 май


Южният парк ще затупти в ритъма на танците на 14 май
Снимка: ПР

На 14 май сърцето на София – Южният парк, ще затупти в ритъма на танците. Хора и ръченица, латино и хип хоп танци, кей поп групи, улични и ориенталски танци ще премерят сили за любовта на публиката. Точно тя, заедно с журито, ще определи и кои ще бъдат отличените танцови школи, предизвикали най-много танцуващи сред зрителите.

За участниците в събитието, което се организира с партньорството на Столична община, е предвидено и още едно предизвикателство – най-активната ръченица, а издържалите най-дълго в ритъма на танца ще бъдат зарадвани със специални изненади.

Танцовото предизвикателство приеха Део и Алфедо Торес, звездни спортисти - олимпийски медалисти като Йордан Йовчев и представители на златните момичета от националния ансамбъл по художествена гимнастика, както и Невяна Владинова - втори вицепрезидент на Българската федерация по художествена гимнастика, представители на шоу бизнеса и инфлуенсъри.

"Хоро или ръченица, зумба или хип хоп – всеки танц следва своя собствен ритъм. Най-важното е, че на 14 май всички гости и участници на събитието ще усетят пулса на движението чрез музиката. Надяваме се по този начин заедно с нашите партньори ще вдъхновим повече хора да включат танците в ежедневието си и да усетят свободата, която носи активният начин на живот", сподели Нели Ангелова, мениджър "Комуникации" Нестле Югоизточен Пазар.

Алфредо Торес ще направи бърза загрявка за танците от 10.00 часа на 14-ти май от пешеходната артерия на София – бул. "Витоша", а след това заедно с желаещите ще продължи към сърцето на столицата - Южния парк за официалния старт на танцовото предизвикателство.

Точно в 11.30 представители на ансамбъл "Филип Кутев" ще открият инициативата с танцово и музикално изпълнение в централната част на Южния парк, алеята до фонтаните, откъм бул. "Витоша".

 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Спорт


Реклама

Не се бойче, че ще ви стъпчат - стъпканата трева се превръща в пътека.

Блага Димитрова

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама