Волейболните шампионки от ВК „Марица“ влизат в ролята на съдии на Нестле за „Живей Активно“ на плажа


Волейболните шампионки от ВК „Марица“ влизат в ролята на съдии на Нестле за „Живей Активно“ на плажа
Снимка: Нестле

В силното за страната ни волейболно лято, шампионките на България от ВК „Марица“ ще бъдат за първи път от другата страна на терена и ще следят за спортсменската игра на третия турнир по плажен волейбол за аматьори, част от спортната програма на „Нестле за Живей Активно“ за празника на Варна. Всички любители на плажния волейбол в морската ни столица могат да покажат своите умения на горещия летен пясък пред носителите на титлата на България, както и пред легендите на този спорт – Владимир Николов и Евгени Иванов – Пушката, които ще бъдат специални гости на турнира, на 15 август, плаж Аспарухово. Турнирът стартира в 10:30 и ще се играе по двойки, а спортните ентусиасти могат да се регистрират на място или предварително, като изпратят лично съобщение на страницата на събитието във Facebook.  

„Като представители на един от най-любимите спортове на българите, ние осъзнаваме важната си роля в популяризирането на спорта и активния начин на живот. Затова за поредна година сме част от „Нестле за Живей Активно“ и заедно помагаме в изграждането на по-здраво общество. На 15 август Ви каним да бъдете с нас във Варна, за да загреем с емоции за Европейското първенство по волейбол и да покажем, че можем да бъдем активни всеки ден, а плажът е едно страхотно място да играем волейбол и да се за забавляваме.“, сподели Борис Халачев, главен мениджър на ВК „Марица“.

Бившият капитан на мъжкия ни отбор Владимир Николов и бившият национален централен блокировач Евгени Иванов – Пушката, известен със скоростта на сервиса си, също се завръщат във волейболната столица на България, но този път не като играчи, а като ментори на отборите. Легендите на българския волейбол ще покажат, че спортът е все още в кръвта им, като демонстрират уменията си на плажа във Варна, а отборите в турнира ще могат да се срещнат с идолите си.

На 15 август „Нестле за Живей Активно!“ ще завладее плаж Аспарухово както с волейболни емоции, така и с други български спортисти, донесли на страната ни европейски и световни титли – лекоатлетката Ваня Стамболова, световните медалисти по спортна акробатика Данаил и Мартин Николови, световният медалист по олимпийско таекуондо Владимир Далаклиев. А за да покаже, че активният начин на живот върви ръка за ръка с грижата за природата, инициативата отново си партнира с Екопак България, които ще предоставят специални контейнери за разделно събиране на отпадъци по време на събитието. Официален партньор на инициативата тази година е и минералната вода "Пирин Спринг", която ще се погрижи за хидратацията през един от най-активните дни това лято.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Спорт


Реклама

Старостта не е място за глезени момиченца.

Бети Дейвис

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички