“Звезден” мач предшества края на Световното първенство


“Звезден” мач предшества края на Световното първенство
Снимка: Nestlè LION

На 15-ти юли, само часове преди финала на Световното първенство по футбол, в столицата ще се разиграе оспорван футболен двубой. Тази неделя точно в 12:00 часа „Отборът на сърцето“ ще влезе в „лъвска“ надпревара с победителя от футболния турнир на Nestlè LION® – „Подивей за трофей“.

В разгара на един горещ сезон, посветен на спорта и добрите начинания, LION® и предвожданият от Лео Бианки „Отбор на сърцето“ ще покажат как се играе футбол с кауза и ще подарят на феновете зверски футболни емоции. 15 от тях спечелиха някои от страхотните футболни награди на марката, сред които е и участието в първият футболен турнир на LION® – „Подивей за трофей“. Той ще се проведе този уикенд в амфитеатъра на столичния Ring Mall, а победителят от него ще демонстрира умения срещу опитните звезди от „Отбора на сърцето“. Предстоящият „лъвски“ мач обещава да е зрелищен и да подгрее запалянковците подобаващо за големия финал на Световното първенство по футбол.

Звездният мач е част от социална кампания, посветена на младите хора, които обичат футбола, движението и да се забавляват на открито. Целта на инициативата на LION® е да осигури повече възможности за малки и големи почитатели на „цар Футбол“. Социалната идея и любовта към спорта са причините, които събират LION® и сърцатите популярни личности на един футболен терен. В предстоящия „звезден“ мач музиканти, спортисти и победители в риалити формати, начело с LION® и Лео, ще обединят усилията си около обществено значима кауза за втори път това лято.

Само преди няколко дни облечен в „лъвски“ екипи, „Отборът на сърцето“ се изправи срещу All Stars Burgas в подкрепа на Holiday Heroes. Седмица по-късно Лео и приятели ще облекат отново „лъвските“ екипи, за да се впуснат в битка срещу победителите в организирания от LION® футболен турнир „Подивей за трофей“. Мачът обещава да бъде „звезден“, а след неговия финал ще се реализира и големият социален проект. Със средствата, които LION® влага, и хонорарите на „Отбор на сърцето“ ще бъде реновирано общинско игрище в столичния район „Люлин“.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Спорт


Реклама

Аз гледам на тялото си повече като на инструмент, отколкото като на орнамент.

Аланис Морисет

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама