5 начина да отслабнете с лимон и джинджифил


5 начина да отслабнете с лимон и джинджифил
Снимка: iStock

Джинджифилът е идеално средство за изгаряне на мазнини, намаляване на възпалението и холестерола. В комбинация с лимон отслабващият му ефект се засилва. Ето 5 начина да отслабнете с лимон и джинджифил

1. Сутрин пийте топла вода с лимон и джинджифил

Пиенето на топла вода с лимонов сок сутрин е много полезно за вашето здраве. Но в комбинация с джинджифил напитката леко ще повиши телесната ви температура, активирайки термогенезата, по този начин ще започне процеса на изгаряне на мазнини. Този тоник също така облекчава възпалението, стомашните болки и запека.

КАКВО ЩЕ СЕ СЛУЧИ, АКО ХАПВАТЕ ДЖИНДЖИФИЛ ЦЯЛ МЕСЕЦ 

2. Прочистване с лимонов сок, лют червен пипер и кленов сироп

Чували ли сте някога за този прост и ефективен начин за изгаряне на мазнини?  За най-добри резултати трябва да пиете тази напитка около десет дни. Пийте по три чаши на ден: на закуска, преди обяд и преди вечеря. В тенджера изсипете 3 чаши вода, оставете я да заври и добавете щипка лют червен кайен на прах и една супена лъжица кленов сироп. Прибавете сока от 1 лимон.

ЕТО КАКВО СЕ СЛУЧВА, КОГАТО ПИЕТЕ ВОДА С КУРКУМА СУТРИН

3. Чай с лимон, мента и грейпфрут

Този чай е лесен за приготвяне и много ефективен. Можете да го пиете два пъти на ден. Всичко, от което се нуждаете, е сок от половин лимон и цял грейпфрут. Смесете соковете с чаша вода и ги изсипете в чайника. Добавете два листа мента и малко лимонова кора и оставете да заври. Можете да подсладите напитката с една супена лъжица мед.

4. Джинджифилова лимонада

Сигурно сте чували за този класически диетичен продукт. Той помага за изгарянето на мазнините, подобрява храносмилането и предотвратява задържането на течности и възпалението. Един от начините да го приготвите е като изстискате сока от два лимона и го оставите да кипне заедно с нарязан корен от джинджифил. Когато заври, намалете котлона и добавете един литър вода и две парчета лимонова кора.

5. Зелен чай с джинджифил 

Известно е, че зеленият чай гори мазнините. Освен това той понижава нивата на холестерола и подобрява храносмилането. В комбинация с корен от джинджифил, зеленият чай е чудесен начин да се погрижите за здравето си и да подобрите фигурата си.

Важно: Тази статия е с информативен характер и предоставената в нея информация не може да замести консултацията със специалист!

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Здраве


Реклама

Ако се провалите с отглеждането на децата си, нищо друго няма значение.

Джаки Кенеди

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама