Акупресурният принцип, използван в биомагнитните стелки Magneto 500 +


Акупресурният принцип, използван в биомагнитните стелки Magneto 500 +
Снимка: unsplash.com

Магнето 500 + представляват биомагнитни стелки за повлияване на усещането за свобода на движение, нивата на дневна физическа активност и поддържането на правилна стойка и походка на тялото. Техният производител ги счита за добър способ, който може да бъде от полза на хора от всички възрастови групи, но най-вече на тези в по-напреднала, които може да изпитват различни смущения на опорно-двигателната система и да се притесняват да излизат на по-продължителни разходки навън. Те получават позитивни отзиви и от самите клиенти, които не се свенят да споделят впечатленията си в своите отзиви и мнения по онлайн форумите за физически упражнения.

Биомагнитните стелки за повлияване на усещането за свобода на движение Magneto 500 + могат да бъдат заявени през техния официален уебсайт и не се продават в аптеките. Потребителите дават задоволителна оценка на тяхната стойност, твърдейки в своите коментари, че тя е съобразена с начина на живот у нас. Способа за въздействие върху поддържането на правилна стойка и поза на тялото прилага акупресурен метод, за да постигне предназначението си. Традиционният китайски метод за отпускане на напрежението се използва от хилядолетия с цел отключване на блокираната в различни тпочки на тялото енергия.

Акупресурният Похват за Освобождаване от Болката

Стара китайска поговорка гласи, че когато един земеделец без да иска се спънал в мотиката си и си ударил крака – спряла да го тормози болката в главата, която го измъчвала вече в продължение на десетилетия. Този разказ може да наподобява виц, но обяснява много точно как работи акупресурата. Тя си прилича изключително много с по-малката си сестра – акупунктурата, но за разлика от нея не прибягва до оказването на натиск чрез използването на игли, а разчита единствено на ръцете на масажиращия, за да окаже позитивно въздействие върху човешкото тяло.

И двата метода на китайската медицина разделят човешкото тяло на мислени линии, наречени меридиани, по които протича жизнената сила на индивида. По тях протичат двете противоположни енергии – Ин (женското начало) и Ян (мъжкото начало), които непрекъснато си взаимодействат. Когато тя блокира на определено място, тази липса на витална сила обикновено се изразява в определена физическа болежка.

Основните енергийни точки в тялото са:

--> На силата: Точно в средата на .дланта.

--> На топлината: В средата на възглавничката на средния пръст.

--> На сърцето: В центъра на възглавничката на кутрето.

--> На дълголетието: Дупчицата между коляното и костите.

--> На щастието и младостта: В тимуса, разположен във вдлъбнатината под ключицата.

--> На сексуалността: Падината в горната част на безименния пръст.

Ролите на Енергийните Точки в Тялото:

Постулатите на традиционната китайска медицина гласят, че жизнените канали, наречени меридиани, и техните точки на пречупване имат определена роля в човешкото тяло. Основните им задачи биват:

1. Да предават информация и да осъществяват връзка между земния свят и космоса.

2. Да благоприятстват адаптирането към заобикалящата ни среда.

3. Да ни помогнат да балансираме жизнената си енергия.

Какво Точно Представляват Биомагнитните Стелки Magneto 500 +?

Производителят на стелките за оказване на биомагнитно въздействие върху стойката и позата на тялото Магнето 500 + твърди, че те са създадени спрямо естествен начин за положително повлияване на човешкото тяло. Отзивите и мненията на клиентите по онлайн форумите за тях са предимно положителни, а коментарите определят цената като добра и съобразена с начина на живот у нас.

Като техни основни предимства са сочени:

- Прилагането на Акупресурен Метод за Оказване на Позитивно Напрежение;

- Разполагат с Масажиращи Бутончета с Мощност от 970 Гауса;

- Няма Данни за Възможни Противопоказания;

- Благоприятстват Правилната Стойка и Поза на Тялото;

- Носенето Им Е Удобно и Отнема 8 Минути на Ден;

Акупресурните стелки за положително повлияване на дневната физическа активност Magneto 500 + могат да бъдат заявени и поръчани през тяхната официална уеб страница. Клиентите попълват формуляр и оставят актуален телефон за връзка. Текущата промоция позволява те да бъдат закупени с -50% отстъпка от автентичната им цена. Плаща се при получаване на био-козметичния продукт.

Естественият Подход Към Тялото Помага!

Натуралните методи за оказване на положително въздействие върху тялото са безопасен начин за промяна към по-добро. Те са изпитани с годините и са успели да покажат, че наистина работят. Обръщайте се по-често към тях, за да се поддържате във форма и да останете активни във всяка една възраст без излишни притеснения. Организмът ви ще ви бъде крайно благодарен.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Здраве


Реклама

Няма проблем човек да се пуска по течението, стига да може след това да се върне.

Миг Джагър

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама