Herbalife Nutrition подкрепя българите в целта им да водят здравословен начин на живот


Herbalife Nutrition подкрепя българите  в целта им да водят здравословен начин на живот
Снимка: Herbalife Nutrition

Herbalife Nutrition, глобалната компания в областта на храненето, чиято цел е да направи хората по света по-здрави и по-щастливи, обяви днес че за четвърта поредна година е сребърен спонсор на Маратон София. Това спонсорство е на най-масовото спортно събитие в София и е част от по-обширната стратегия за подкрепа на българите, които се стремят да водят активен здравословен начин на живот.

„Нашето постоянно сътрудничество с Маратон София е изключително успешно в подкрепа на нашето послание за здравословно хранене, като част от здравословния активен живот. Това е значимо събитие в спортния календар на София, което показва колко забавен може да бъде активния начин на живот за хората от всяка възраст.“, каза Нина Шебечич Църнолатац, Регионален директор за Югоизточна Европа.

Софийският Маратон, който се организира съвместно със Столичната община и Българската федерация по лека атлетика се провежда в от София 1983 годна насам. Тази година ще се проведе на 14 октомври и в допълнение към спонсорството си на основното спортно състезание Herbalife Nutrition организира и отделен ексклузивен старт на дестинация от 3 километра за своите потребители и членове, като желаещите да вземат участие се очаква да са над 400 човека.

В допълнение към подкрепата на любители спортисти, Herbalife Nutrition работи с професионални отбори, национални олимпийски комитети и професионални спортисти по целия свят, включително с българския тенисист Александър Лазаров, за да им помогне да оптимизират храненето си и да подобрят представянията си.

Спонсорството на "Маратон София" от Herbalife Nutrition е предхождано от събитие проведено в столицата по-рано тази годината, ръководено от д-р Джонатан Яром, спортен лекар, член на Олимпийския комитет и председател на Израелската тенис Асоциация, на което той подчерта значимостта на балансираното и системно хранене, редовните планирани физически активности, съня като важна част от регенерирането на организма и положителния подход към живота на всички нива!

„Ние вярваме, че всички инициативи, които създаваме и подпомагаме и всички спортисти на които сме горди спонсори ще насърчат хората в България да предприемат стъпки към по-здравословен начин на живот“, допълни още Нина Шебечич Църнолатац.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Здраве


Реклама

Старостта не е място за глезени момиченца.

Бети Дейвис

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама