Малък герой: Бебе с хронични заболявания пребори коронавируса

  • Малък герой: Бебе с хронични заболявания пребори коронавируса
    Дата: Снимки: Facebook
Дата: 04.05.2020 Снимки: Facebook
Iwoman.bg

Пандемията от COVID-19 е предизвикателство за всички хора по света. Въпреки факта, че болниците все още са пренаселени, жертвите нарастват, а медицинските лица са на предела на силите си, има и проблясъци надежда и позитивност, издигащи се сред хаоса. Днес ще ви запознаех с точно такъв случай!

Ема и Уейн Бейтс се опитват да се сдобият със собствена рожба в продължение на 10 години. Молитвите им са чути и през есента на миналата година се ражда тяхното съкровище Ерин. Въпреки това, почти два месеца по-късно, на 29 ноември, те разбират, че малката им дъщеричка има рядък и опасен сърдечен дефект, наречен „Тетралогия на Фало”. Следва спешна операция и интензивно лечение. Уви, предизвикателствата за Ерин не спират дотук.

Само два дни след като е преместено в нормална стая в кардиологичното отделение, бебето се връща в интензивното, но този път заради коронавирус. Белите дробове на Ерин не понасят удара и тя е диагностицирана с бронхомалация, отслабване на хрущяла на бронхиалните тръби и стесняване на дихателните пътища.

Въпреки че всички обстоятелства вървят срещу нея, Ерин Бейтс доказва, че е една наистина много борбена 6-месечна дама. След 4-месечен престой в болницата малката успява да се пребори в коварната зараза. Това служи като чудесен пример, че COVID-19 не е задължителна смъртна присъда за хора с хронични заболявания.

-------------------------------


#ОстаниВкъщи, бъди отговорен!

iWoman e с теб!

Всичко ново за коронавируса - ТУК!

Instagram

Етикети:

Общо коментари | 0  Напиши коментар
Твоят коментар
Съгласявам се с общите условия за ползване на сайта
Всички полета са задължителни.
Коментарите подлежат на коментар.