Звездни тайни за детокс на тялото


Звездни тайни за детокс на тялото
Снимка: Getty Images/Guliver

В началото на годината повечето от нас изпитват нужда да прочистят тялото си, затова детокс режимите са супер актуални. Независимо дали сме решили да намалим приема на калории, да се откажем за известно време от кафето и алкохола, важното е, че го правим с любов за здравето и тялото си.

И тъй като популярните личности винаги държат да изглеждат неотразимо, те знаят някои тайни, който с радост ще споделим с вас. Ето как да имате блестяща кожа, плоско коремче и красива коса, без да се налага да харчите цяло богатство.

Ел Макферсън

Супермоделът от 90-те има собствена хранителна добавка, кръстена Super Elixir. Срещу 45 долара ще получите алкализиращ зелен прах, съдържащ витамини, минерали и пробиотици.

Дженифър Анистън

Актрисата от "Приятели" е голям фен на едно детоксикиращо смути. Направено то червено цвекло, краставици, спанак, чесън, моркови, целина и кейл, нейната специална напитка обещава да намали задържането на вода и да прочисти кръвта ви от токсини.

Миранда Кер

Добавката хлорела, едноклетъчно зелено водорасло, е хит сред хората, водещи здравословен начин на живот, а австралийският модел е сред тях. "За да поддържам кожата си хубава, винаги ям много зелени зеленчуци, приемам хлорела и пия много вода", сподели преди време красавицата.

Кейт Хъдсън

Актрисата е фен на ябълковия оцет, когато става въпрос за прочистване на тялото й. Опитайте да приемате по една лъжица преди лягане в рамките на седмица.

Дженифър Лорънс

Звездата използва английска сол, за да прочисти тялото си преди събитие на червения килим. Солите са чудесни за премахване на подуването на тялото и изглаждането на силуета.

Гуинет Полтроу

Детокс кралицата Гуинет Полтроу се кълне в собствената си програма на GOOP, която е интензивна 7-дневен детокс, който се състой главно от сокове и смутита. Опитайте за известно време да замените закуската си с прясно изцеден сок или пък зареждащо смути. Имате нужда единствено от сокоизстисквачка или блендер.

Бионсе

Бионсе е почитателка на лимоновия детокс за бърза загуба на тегло и прочистване на тялото. Започнете деня си с чаша гореща вода с резенче лимон. Освен, че е този цитрусов плод е пълен с витамини, помага да се отървете от токсините и да възстановите натуралния PH баланс на тялото си.

 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Здраве


Реклама

Светът е огледало на твоите мисли, чувства и действия и винаги ще ги връща обратно към теб.

Дийпак Чопра

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама