Ето какво яде Кейт Мидълтън, за да поддържа форма


Ето какво яде Кейт Мидълтън, за да поддържа форма
Снимка: Getty Images/Guliver

Жени по цял свят се възхищават на принцеса Кейт и мечтаят да се обличат и да изглеждат като нея. Кейт Мидълтън има доста слаба физика, която успя да запази през последните 10 години и след раждането на 3 деца.

Принцесата на Уелс е известна със здравословния си начин на живот и любовта си към спорта. От това, което знаем за ежедневната диета на семейството, те обичат да консумират разнообразни питателни и вкусни ястия, като Кейт прави голяма част от готвенето вкъщи сама. Херцогинята обича да включва децата в процеса на готвене, като например да правят паста или пици заедно. И така...

За закуска

Известно е, че майката на три деца е голям фен на смутита за закуска, като снаха си Меган Маркъл. Според MailOnline принцесата смесва къдраво зеле, спирулина, листа от зелен чай, спанак, кориандър и боровинки, като хапва и купа с овесена каша. С тази комбинация не е чудно, че кралската особа изглежда толкова сияйна.

За обяд

Принцесата не е вегетарианка, но предпочита да яде ястия без месо за обяд – предимно салати с авокадо и фета сирене. По време на обиколката им с Уилям в Индия, главният готвач Пари Деора, който е готвил за кралската двойка по време на престоя им в двореца Тадж Махал, разкри, че е сервирал обяд със зеленчукови кебапчета и къри от леща.

За вечеря

Принцеса Кейт е признавала неведнъж, че е фен на пикантната храна. За вечеря тя залага на въглехидратни ястия – пица, паста или къри.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Здраве


Реклама

В човешкото сърце винаги остава поне една капка сила - докато е живо, докато се надява, докато вярва.

Самуил, Димитър Талев

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама