Ето кои ще играят принц Уилям и Кейт Мидълтън в новия сезон на "Короната" (СНИМКИ)


Ето кои ще играят принц Уилям и Кейт Мидълтън в новия сезон на "Короната" (СНИМКИ)
Снимка: Getty Images

Създателите на нашумелия сериал на Netflix за британското кралско семейство - "Короната", разкриха актьорите, които ще изиграят младите Кейт Мидълтън и принц Уилям в шестия сезон на проекта.

Двама актьори бяха одобрени за ролята на Уилям. Руфъс Кампа ще играе принца като юноша, докато Ед Маквей ще го пресъздаде, докато учи в университета Сейнт Андрюс. Образът на бъдещата херцогиня на Кеймбридж ще бъде въплътен на екрана от Мег Белами, уточни Deadline.

И тримата актьори са новаци, които преди това не са участвали в мащабни филмови или телевизионни сериали. Все пак Руфъс Кампа и Ед Маквей са известни със своите театрални изпълнения: Кампа участва в "Тайният дневник на Ейдриън Моул" на Сю Таунсенд, а Маквей участва в пиесата "Лагерът на Зигфрид" в лондонския The Old Vic Theatre). Мег Белами участва само в аматьорски проекти.

Петият сезон на "Короната" ще бъде пуснат в Netflix през ноември 2022 г. Сюжетът ще се фокусира върху брачната криза на принцеса Даяна и принц Чарлз през 90-те години. Снимките на последния шести сезон ще започнат през есента. Той ще бъде посветен на периода от 1997 г. до началото на 2000-те и ще покаже началото на връзката между принц Уилям и бъдещата му съпруга.

Източник: БГНЕС

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Шоу


Реклама

Най-красива е една жена, когато е изморена от смях!

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама