5 възпитателни трика, които използват принц Уилям и Кейт Мидълтън


5 възпитателни трика, които използват принц Уилям и Кейт Мидълтън
Снимка: Getty Images/Guliver

Прилежно облечени, винаги безупречни и с добри маниери - повечето от нас си представят така децата с благородническо потекло. Без съмнение те трябва да научат много, за да бъдат примерни принцове или принцеси. Кейт Мидълтън и принц Уилям обаче използват страхотни трикове, които им помагат да възпитат послушни и щастливи деца. Все пак не е лесно за херцога и херцогинята на Кеймбридж да отглеждат трима наследници – 7-годишния принц Джордж, 6-годишната принцеса Шарлот и 3-годишния принц Луи. Ето част от методите им, които можете да пробвате и вие.

1. Те имат диван за сериозни разговори

Когато някое от децата им е непослушно, то сяда на специален диван с Кейт или Уилям, обсъждат поведението му и защо е неправилно. В дома им няма да чуете караници. Всичко се обяснява на малките, както и възможните последици. Крещенето е забранено, затова, ако някое от децата реши да повиши глас, то незабавно се извежда от стаята.

 2. Те използват кодови думи

Някои родители веднага започват да викат на децата си, за да коригират поведението им. Кейт Мидълтън обаче не прави това. Вместо това тя казва: "Нека да си направим почивка", след което успокоява детето с помощта на книжка или пъзел. След като то чуе кодовата дума, незабавно превключва в режим на поведение - или ще се държиш добре, или ще седиш на дивана за разговори.

10 ПРАВИЛА, КОИТО ВСИЧКИ КРАЛСКИ ОСОБИ СПАЗВАТ

3. Те знаят колко е важен физическият контакт

Експертът д-р Ребека Чикот казва, че Кейт използва и физическа комуникация, за да попречи на децата да изпадат в истерия. Херцогинята на Кеймбридж вярва, че прегръдките са важни и на това учи децата си. Нещо друго, което Кейт прави, е да ги докосва по главите, когато малките се държат неприлично.

4. Те говорят на децата на нивото на очите

За Кейт и Уилям това е начин да покажат на децата, че те са важни за тях. Така малките разбират, че това, което родителите им казват, е сериозно и трябва да му обърнат внимание. Експертите го наричат активно слушане, когато очите на събеседника са на едно и също ниво.

5. Те приемат, че е нормално понякога да нарушават правилата

Въпреки че може да изглежда, че кралските деца имат невероятно строго възпитание, това не е съвсем вярно. Кейт и Уилям разбират, че децата са си деца и понякога дивото им поведение не е голям проблем. В миналото е било прието да не се показва публично привързаност към кралските деца, но това не се отнася за тяхното семейство. Те не се притесняват да демонстрират обичта си.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Семейство


Реклама

Не избирай този, когото светът смята за красив. Избери този, който прави света ти красив.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама