6 трика, с които жените от кралското семейство изглеждат безупречно


6 трика, с които жените от кралското семейство изглеждат безупречно
Снимка: Getty/Guliver

Представителките на британското кралско семейство получават вниманието на милиони по цял свят. И те просто нямат място за грешки. Дори Меган Маркъл, която официално се отказа от кралската си титла по-рано тази година, не прави изключение. Ето защо, за да изглежда винаги безупречно, по-добрата и стилна половина от монархията използва някои малки трикове. И тъй като наистина се възхищаваме на грацията на кралските дами, днес ще ви разкрием част от тайните за безупречен външен вид.

1. През деня нисък кок, а вечер – вълни

Кокът се съчетава добре с шапки и не отвлича вниманието от тоалетите. Но основната причина повечето кралски особи да носят кок е, че той лесно може се трансформира в пусната коса с леки вълни. Понякога програмата е толкова натоварена, че няма начин херцогините да отидат на фризьор през деня и просто трябва импровизация.

2. Мрежа за коса

Кейт Мидълтън, за разлика от Меган Маркъл, обича по-спретнати прически. И за да поддържа прическите си в перфектна форма през целия ден, тя е измислила свой малък трик. Бъдещата кралица използва едва забележими мрежи за коса.

РЪЧНА ПЛАСТИКА: ТАЙНАТА НА МЕГАН МАРКЪЛ ЗА БЕЗУПРЕЧНА КОЖА

3. Боди вместо блуза

Не само известните херцогини залагат на бодита, но и всички графини и дами със синя кръв. Те са практични, не се намачкват и правят всяка визия спретната. Но най-важното е, че с боди няма начин да се види гол кръст или корем.

4. Силиконови лепенки за обувки

Според кралския протокол дамите не могат да ходят с боси крака. Затова Кейт Мидълтън винаги носи най-добрите "невидими" чорапогащи по време на официални събития. И за да предотврати хлъзгането на обувките, Катрин използва практични силиконови лепенки.

5. Четка за зъби за хвърчащи косми

Хвърчащите и наелектризирани кичури притесняват много момичета. Но изглежда, че Меган Маркъл е намерила чудесно решение. Съпругата на принц Хари използва четка за зъби и обикновен лак за коса, за да оформи по-къдравата "бебешка" коса около челото си.

6. Тежести в роклята

Дамите от кралското семейство често се появяват на публични места, облечени в рокли от лек плат. За да се предотврати повдигането при силен вятър, се използват малки тежести, пришити в подгъва на роклята. Този трик е въведен от самата Елизабет и работи безпогрешно.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Мода


Реклама

Най-красивият грим за една жена е страстта.

Ив Сен Лоран

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама