Как да избелим и защитим зъбите си чрез натурални продукти?


Как да избелим и защитим зъбите си чрез натурални продукти?
Снимка: iStock/Guliver

Стремежът към ефективно избелване на зъбите без да се стига до харченето на купища пари може да се срещне при всеки човек. Ако и на Вас ви е омръзнало да криете усмивка си, притеснявате се от цвета на зъбите си, не искате да се подлагате на процедури, които са твърде агресивни за емайла и структурата им, то трябва да знаете, че има напълно натурални и естествени методи, чрез които да постигнете видими и трайни резултати. Освен революционният и все по-популярен DentaSeal, който е изцяло изграден на базата на хидроксиапатит, може да се възползвате и от няколко други натурални рецепти. Тези методи са напълно безопасни и без странични ефекти, а резултатите са бързи и трайни.

Избелване на зъби с кора на банан

В рамките на няколко дни използвайте банановите кори, като ги втривате от вътрешната част по зъбите. Препоръчително е преди този процес, да измиете зъбите си с ежедневната паста, а след това да разтриете кората в продължение на две минути. Измийте повторно зъбите си и изплакнете обилно. Банановата кора е един от най-лесните и най-ефективни методи за избелване на зъбите в начален стадий, като оставя богат и наситен депозит от витамин D и калций.

Сода за хляб и морска сол

Много добре познат продукт, който използваме в ежедневието си, е содата за хляб. Освен против стомашни киселини и куп други полезни свойства, содата за хляб може да направи зъбите бели, без да се налага да сядате на зъболекарския стол. Малко сода за хляб се поръсва върху четката за зъби и за няколко дни може да намерите разлика в цвета поне с няколко нюанса. Ако добавите и фина морска сол, повтаряйки процедурата два пъти в седмицата, ще успеете да направите зъбите си бели и да си осигурите здрави венци.

Лимонов сок и ягоди – вкусна комбинация за избелване на зъбите

Най-ефективни от натуралните продукти, които може да откриете и в кухнята, са лимоновият сок и ягодите – най-силни в борбата и премахването на жълтите петна. Към една лъжичка сок от прясно изцеден лимон добавете една пасирана ягода. Сместта използвайте в продължение на седмица.

Супер комбинацията – оцет, сол и сода за хляб

Оцетът се използва в различни домакински дейности. В козметичен план отново се явява като верен помощник. Измийте зъбите със смес от няколко капки оцет, една щипка сол и една лъжичка сода бикарбонат. По този начин убивате бактериите и се грижите за цялостното здраве на венците и устната кухина.

зъби

Цялостна грижа за устата и зъбите с DentaSeal

Гореизброените методи са полезни за избелване на зъби, но ако искате наистина добър и ефективен начин за добиване на холивудската усмивка, то трябва да помислите за професионален и изпробван метод за цялостна грижа за устата. DentaSeal може да ви предложи:

Формула за профилактика на кариеси;

Възстановяващ ефект;

Запълване на порите и пукнатините по повърхността на емайла;

Устойчивост на въздействието на бактериите от плаката;

Премахва дефекти по зъбите;

Възвръща белия цвят на зъбите и намалява чувствителността на емайла;

Компенсира липсата на калций и фосфати;

Препоръчва се за ежедневна употреба за хора с брекети.

Интересен факт: Хидроксиапатът е признат като най-ефективната защита срещу кариеси от Министерството на здравеопазването в Япония още през далечната 1993 г.

Забравете за зъболекарския стол веднъж и завинаги!

Denta Seal

Пастата за зъби DentaSeal със запълващ и избелващ ефект укрепва емайла. Непокритите зъбни тубули биват запечатани от хидроксиапатита, което защитава пулпата от външно въздействие, предотвратява болката. Премахването на бактериите и плаката е улеснено от почистващото свойство на пастата. Много от пастите, които са налични на пазара, не могат да предпазат качествено зъбите от кариеси.

„DentaSeal е истински пробив в областта на стоматологичната грижа у дома.” – споделя д-р Ирина Постанова.

Всеки си мечтае за перфектната искрящо бяла усмивка, но не всеки може да си позволи скъпите терапии. Те отнемат много време и средства, а и повечето се оказват изключително вредни за здравето на зъбите. Ето защо е винаги препоръчително да се обърнете към натуралните средства, като DentaSeal, които ще пощадят и защитят зъбите ви. Единственото, което трябва да спазвате като инструкции за употреба, е да четкате зъбите 2-3 минути, като масажирате и венците. Използвайте нежни и кръгообразни движения, повтаряйте процедурата два пъти на ден – сутрин и вечер.

Как да се сдобиете с DentaSeal и на каква цена?

Иновативният продукт не може да бъде закупен в аптеката или в търговската мрежа. Поръчките се осъществяват единствено онлайн през официалния сайт на DentaSeal. Цената в момента е промоционална, 69 лв. и е с намаление от -50%. Попълнете формуляра за поръчка и изчакайте обаждане на служител, с който ще може да доуточните датата и мястото за доставка. Плащането е чрез наложен платеж.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Здраве


Реклама

Не можеш да промениш това, срещу което отказваш да се изправиш.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама