Красива кожа вместо красива рокля – още една от малките тайни на Есил Дюран


Красива кожа вместо красива рокля – още една от малките тайни на Есил Дюран
Снимка: ABOPharma

Aко трябва да избира между красива рокля и красива кожа, въпреки че е дизайнер, Есил Дюран винаги ще избере красивата кожа. „Колкото и скъпа и дизайнерска да е роклята, с нея няма да си легнете до любимия си мъж. Но ще си легнете с красивата си, поддържана, здрава и озарена кожа.“

И наистина, колкото и една дреха да е впечатляваща, красивата кожа ще я изведе на съвсем различно ниво - и това е правило, което Есил Дюран спазва винаги. Затова и няма как да не се запитаме какви са нейните тайни за неподвластната на времето красота.

„Всички се стремим към красотата – за мнозина тя е висш идеал, но и власт, която искат да притежават“, смята певицата и дизайнер. Разбира се, красотата започва отвътре и по естествен начин намира външно изражение. Според нея, тя отразява и нас самите - да постъпваш красиво, да мислиш красиво. Но красотата е и грижа – да се храниш правилно, да се грижиш за здравето си.

„Като по-млада не бях толкова запозната, но се научих да ценя, да градирам нещата. И винаги започвам от кожата. Когато е на 20, жената е дарена с естествена красота. Но когато е на 50, изглежда така, както е заслужила. И ако се е грижила добре за себе си, ще се радва на младостта и красотата още дълги години“, смята Есил Дюран.

Но грижата за външния вид далеч не се изчерпва с използването на козметични продукти. “Много е важно да сме обгрижени отвътре и продуктите на Belène® напоследък ми помагат изключително много да се погрижа за себе си.“ И като човек, който се интересува силно от иновациите в козметиката, тя неслучайно се спира именно на тях.

Действието им е клинично доказано, а идеята за трайни и здравословни решения за подхранване на красотата отвътре чрез приема на хранителни добавки й звучи повече от привлекателно. Продуктите съдържат точните вещества, за да компенсират дефицитите в организма и по този начин да се справят и с всички видими признаци на стареенето.

Благодарение на Belène® Есил Дюран разбира и че приемът на добавки само с колаген е напълно безсмислен, защото той не може да ни бъде от полза, ако не е в комбинация с биоактивиран силиций. Именно затова продуктите на Belène® са два – единият съдържа биоактивиран силиций, а другият – хидролизиран колаген. Те действат в перфектна синергия и са взаимозависими.

Силицият засилва ефекта от приема на колаген, „омрежва“ го и е важна съставна част от колагеновата решетка. Той се грижи за поддържане на плътността и хидратацията на кожата. А приемът на флаконите с колаген ефективно намалява признаците на стареенето и защитава клетките на кожата от оксидативен стрес. С тях лесно и ефективно поддържаме младежкия и сияен вид на кожата, която е красива и стегната.

Певицата и дизайнер обяснява и как двата продукта присъстват в нейната грижа за красотата. “Започвам деня си с Belène® Silicium Anti-Age Beauty Secret - таблетката, която изпивам на гладно, и го завършвам с Belène® Collagen Anti-Age Beauty Drink - флакон за пиене с колаген и приятен цитрусов вкус , който приемам преди лягане.“

Резултатът от това дуо е повече от приятна изненада за Есил Дюран. „Вече три месеца приемам продуктите и забелязвам ясно изразен ефект - мека кадифена кожа, хидратирана коса и по-здрава нокътна плочка. Осъзнах, че не ми е необходимо да използвам голямо количество хидратиращи кремове, защото с Belene® постигам желаните резултати.“

С ежедневната употреба на двата продукта Belene® Silicium Anti-Age Beauty Secret и Belene® Collagen Anti-Age Beauty Drink Есил Дюран успява да заличи и някои малки несъвършенства. „Те се справят дори и с малките "щастливи бръчици" около очите ми, получени от смях, макар че не спирам да се усмихвам.“

А първите промени в състоянието на кожата си от тази така ефективна комбинация са видими след едва две седмици прием. „Усещам кожата на цялото си тяло по-хидратирана, свежа, сияйна и с подобрена еластичност и плътност. Благодарение на Belène®, сега се чувствам перфектно в своята кожа.“

Освен здравата, свежа и красива кожа, косата също е едно от силните оръжия на всяка жена. А с приема на продуктите тя става изпълнена с жизненост и блясък и е по-малко чуплива – точно както ноктите.

„Категорично мога да заявя, че съм открила своя подход за поддържане на красота, здраве, жизненост и блясък с продуктите от линията Belène® Skin care“, убедена е Есил Дюран. А когато една жена излъчва вътрешна красота и увереност, тя може да си позволи да експериментира смело с визията си.

Статията е публикувана със съкращения.

Четете пълната статия на lifestyle.bg – ТУК!

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Здраве


Реклама

Елегантността е единствената красота, която никога не избледнява.

Одри Хепбърн

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички