Любовен уикенд хороскоп за 31 октомври - 1 ноември


Любовен уикенд хороскоп за 31 октомври - 1 ноември
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Почивните дни ще преминат гладко за родените под този знак. Ако случайно възникнат конфликтни ситуации, свързани най-вече с финанси, то бързо ще ги разрешите с малко повече разговори.

Телец

За Телците предстоят вълнуващи почивни дни. Някой от колегите ви в офиса може да покаже симпатии към вас, обаждайки се в събота или пък канейки ви на питие. Но дори да не възбуди интереса ви, но със сигурност ще се чувствате поласкани.

Близнаци

Ако през последните дни с партньора сте имали спречквания по отношения на финансите, изглежда предстои щастлива развръзка. След събота ще имате повече късмет в тази посока.

ЗОДИИТЕ, КОИТО ЩЕ СЕ ВЛЮБЯТ ПРЕЗ НОЕМВРИ

Рак

За първи път от доста време представителите на зодия Рак ще усетят хармония и ще се чувстват на място. Ще успеете да преоткриете половинката си на дълбоко духовно ниво.

Лъв

Ще имате нужда да изразявате любовта си към любимия. Помислете какво би го зарадвало, някакъв малък жест. Той също ще е в романтично настроение.

Дева

За пръв път от много време ще отворите сърцето си, без да се чувствате несигурни и уязвими. Ще споделите страховете и мечтите си, а партньорът ще бъде ваша подкрепа.

Везни

В любовния ви живот е пълен хаос! Не сте сигурни в нищо и не знаете какво да предприемете. Останете насаме със себе си, това ще се отрази благотворно и на връзката ви.

Скорпион

Ще имате невероятната способност да хипнотизирате с чар не само половинката, но и всички представители на силния пол. Възползвайте се от това преимущество.

Стрелец

За Стрелците се задава доста страстен и горещ уикенд. Романтиката далеч няма а е приоритет, за сметка на плътските удоволствия.

7 ИСТИНИ ЗА ТОВА КАК СЕ ОБИЧА СТРЕЛЕЦ

Козирог

Не е изключено да си затворите очите за битовизми, които ви дразнят откровено. В момента приоритет за вас ще бъде да запазите хармонията и мира колкото се може по-дълго.

Водолей

Нещо в поведението на половинката ви кара да се чувствате подозрителни. Запитайте се дали причините за тази мнителност са реални, или плод на подсъзнателни страхове.

Риби

Това, от което имате нужда, е социални събития. Срещи с приятели, разходки, може би хубав филм на кино или нов ресторант – всичко това ще ви носи удоволствие.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Зад всяка успешна жена... стои кош с мръсно пране.

Сали Форт

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама