Зодиите, които ще се влюбят през ноември


Зодиите, които ще се влюбят през ноември
Снимка: iStock/Guliver

Близнаци

Макар обстановката в момента да не предполага шумни партита и активен социален живот, Близнаците някак ще успеят да намерят много нови хора през ноември. Именно сред „безименните“ нови познати, те ще променят хода на съдбата си. Страстният романс, който започва изведнъж, ще им подкоси коленете. Дори да не е любов, която обещава „и заживели щастливо до края на дните си”, със сигурност ще донесе различна перспектива в любовния мироглед.

Скорпион

Ако сте необвързани, имате шанс да срещнете нов партньор, към когото ще почувствате силно привличане и е много вероятно да положите основите не само на романтична любовна афера, но и на сериозна връзка. Трябва да вярвате в себе си, в качествата си и да не се съмнявате, че нямате достатъчно, за да може някой да ви обикне истински.

ЖЕНИТЕ ОТ ТЕЗИ ЗОДИИ ВИНАГИ ПОБЕЖДАВАТ

Риби

Рибите могат да очакват човек от миналото им да се завърне с гръм и трясък, така че есенната депресия може да почака известно време. С него може би сте били само познати, може би колеги, може би са прехвърчали искри, но сега всичко ще се промени и отношенията ви бързо ще прераснат в романтична връзка, която ще ви кара да летите от щастие. Общо взето, всичко ви се случва доста изненадващо и непланирано, но вие така или иначе обичате да се пускате по течението, така че добре дошло.

Козирог

Вие сте хора, които обичат реда и нещата да се случват по определен начин. Не си слагайте на сърце невъзможността на една любов, а я изживейте така, че да я помните цял живот. Една много романтична приказка ви чака през идния студен месец. Ще откриете много неща за себе си, които не сте знаели и ще видите колко точно сте готови да направите в името на щастието.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Животът е дръзко приключение или нищо.

Хелън Келър

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама