Жените от тези зодии винаги побеждават


Жените от тези зодии винаги побеждават
Снимка: iStock/Guliver

Да знаеш как да спечелиш спор е умение, което не всеки може да овладее. Но има зодии, които се справят повече от прекрасно. Ето кои са те.

Овен

Овенът е воин и е подготвен за всякакви битки. Жените от този знак винаги са напълно въоръжени с аргументи, доводи и спомени и са готови да атакуват, за да спечелят. Що се отнася до самата битка, Овенът вярва, че най-добрата защита е силната атака. Разбира се, ако човекът срещу тях им е любим, вероятно ще смекчат реториката и ще бъдат малко по-мили, но все пак възнамеряват да спечелят. Нека не забравяме и , че като първи знак в зодиака, те обичат да бъдат номер едно.

ЖЕНИТЕ ОТ ТЕЗИ ЗОДИИ СА НАЙ-МАГНЕТИЧНИ

Близнаци

Близнаците са управлявани от Меркурий, така че всичко при тях е свързано с комуникацията. Обичат да говорят с хора, поглъщат много информация и въпреки че са адски разсеяни и неструктурирани в говора си, те са склонни да помнят много подробности. Ако се опитвате да спечелите спор срещу Близнаци, желаем ви успех. С Близнаците е адски трудно да се спори, защото знаят много и играят на думи, така че просто сами да се откажете от толкова много увъртане.

Лъв

Лъвицата навлиза във всеки аргумент, подготвена с факти и уверен начин на мислене. Не очаквайте нищо по-малко от папка с файлове, подробности, изследвания и информация. Представителките на тази зодия могат да спечелят спор, защото просто са кралици и това им е рождено право, но в крайна сметка ще го направят със стил и доста зрелищно.

Везни

Макар да са известни с това, че са малко нерешителни, всичко, което наистина искат, е справедливост. Везните са склонни да печелят спорове, защото са главни преговарящи. Те са умни и ще ви спечелят с глас на разума. Везните имат дарбата да не си изпускат нервите и да са в пълно равновесие, използвайки рационални думи.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

"Не мога" не е решение.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама