Най-честите причини за дрязги между жените


Най-честите причини за дрязги между жените
Снимка: iStock/Guliver

Случвало ли ви се е да не харесвате някоя жена, още преди да сте се запознали? Или пък изключително много да си допаднете и в следващия момент да не можете да я понасяте? Има някои правила, които, ако бъдат нарушени, превръщат две жени във врагове.

Опитва се да флиртува с половинката ви

Всяка жена мрази този момент и няма как въпросната дама да не се превърне във враг номер 1. Все пак тя знае, че той си има приятелка и продължава да флиртува с него. Честно казано, голяма част от женските скандали и противоречия са свързани с мъже. Повечето жени са много ревниви и съответно защитават своето.

Конкуренция

Толкова много сте мечтали за дадена работа. И изведнъж се появява жена, която проваля всичките ви амбиции и се бори за същото място. Когато видите конкуренция в някоя дама, е напълно нормално да не я харесвате и да я наричате "враг". Все пак вие се състезавате с нея, нормално е да не ви е най-добрата приятелка.

Наранява най-добрата ви приятелка

Най-добрата приятелка е като сестра и е болезнено, колкото и за нея, толкова и за вас, когато някоя жена се опитва да я нарани или унижи по някакъв начин. Напълно нормално е враговете на приятелките ви да са и ваши врагове. Всяка истинска приятелка защитава най-близките си хора, затова не бива да оставате безучастни.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Семейство


Реклама

Всяка жена има право да бъде красива.

Елизабет Арден

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама