Тези 4 зодии никога не се извиняват


Тези 4 зодии никога не се извиняват
Снимка: iStock/Guliver

Понякога гордостта пречи на вътрешния баланс, а понякога тя е верен водач в пътя, който трябва да извървите, за да се докажете и да извоювате целите си. Гордостта и прекалената изява на силен характер, често пречат на добрите отношения. Хороскопът има своето голямо влияние върху способностите на всеки да прощава, да изразява правилно своите емоции, да общува, дори да обича.

Ето кои са зодиите, които най-трудно се извиняват и не приемат, ако не са прави!

Овен

Вироглави и супер горделиви. Те са много огнени и импулсивни и това си лични във всичко, което правят. С еднаква страст обичат, работят и мразят. Трудно признават, че са сгрешили и изобщо не им се нрави да се извиняват. Ако спорите с Овен, бъдете готови за дълъг разговор и усилена словесна борба, защото той няма да се предаде.

Телец

Силни индивидуалисти, които държат на своето докрай. Независимо дали са прави или не, те спорят до край, дори и да разберат, че бъркат няма да го признаят пред останалите. Да не говорим, когато трябва да поискат прошка… По-скоро вие ги помолете да ви я поискат, защото иначе каузата е загубена. Телците са опърничави и винаги с рогата напред!

ДОЧЕТЕТЕ ТУК!

 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Понякога умът има нужда от време, за да приеме онова, което сърцето вече знае.

М.Анджело

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама