4 зодии, които мразят да спорят повече от всичко


4 зодии, които мразят да спорят повече от всичко
Снимка: iStock/Guliver

Липсата на комуникация е това, което има силата да унищожава - както бракове, отношения, приятелства, така и бизнеса. Без комуникация всичко остава едно предположение.

Трудно е да се противопоставим на другите, защото се страхуваме да бъдем отхвърлени. Страхуваме се да не останем неразбрани. Но най-вече се страхуваме да получим отговор, който може да не е това, което искаме да чуем. Страхуваме се от конфронтацията, защото можем да чуем истината. А това са зодиите, които мразят да спорят и определено трябва да поработят върху комуникацията си с околните.

1. Близнаци

Близнаците са адски любопитни и интелигентни хора. Те могат да говорят с часове на всякакви теми, но да не казват нищо съществено. Катастрофата идва, когато се опитат да изразят себе си и да защитят своите чувства. Заплитат се в собственото си объркване, да не говорим в какво положение поставят човека срещу тях. Близнаците определено трябва да обърнат повече внимание на вътрешния си свят, а не само да изучават околния.

2. Рак

Раците са лоши във воденето на спорове, тъй като са прекалено импулсивни. Трудно им е да обсъждат нещата спокойно, а още по-трудно им е да бъдат красноречиви. Вътрешно знаят идеалните аргументи, за да спечелят даден конфликт, но често пъти те просто задушават думите си и в крайна сметка се чувстват потиснати и разочаровани. Тогава комуникацията става по-скоро битка, отколкото изразяване.

скандал

3. Риби

Ако сте тръгнали да водите спор с представител на тази зодия, откажете се, няма смисъл. Рибите рядко виждат истината такава, каквато е, по-скоро я пречупват през "рибешката" си призма. Те са способни да обърнат фокуса на всеки опит за общуване към тях самите, болката, опустошението и тъжния им живот.

4. Дева

Девата има тенденция да усеща всичко около себе си, емоциите на околните, притесненията им. Когато се налага да води разговор на сериозна тема или да спори с някого, тя отделя твърде голямо внимание на собствените си мисли и анализи, разиграва цял сценарий в съзнанието си и докато се усети е загубила представа какво е искала да каже.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Аз гледам на тялото си повече като на инструмент, отколкото като на орнамент.

Аланис Морисет

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама