Вътрешният лечител


Вътрешният лечител
Снимка: iStock/Guliver

Любомир Розенщайн, авторът на "Розовите очила на душата" и "Планетата на щастието", се завръща с "Вътрешният лечител" – една книга за пътя на Йога като ключ към повече спокойствие, здраве и хармоничен живот в XXI век!

"Вътрешният лечител" показва как да намерим разумен отговор за сериозните изпитания пред психиката ни в това време, изпълнено със стрес, напрежение, тревожност, несигурност, обърканост, депресия, безсъние, болести и страхове. Авторът се впуска в дългогодишно практическо изследване върху древните познания на йога, за да извлече от тях ценното за живота ни днес: онова, което можем да прилагаме с най-голям резултат в ритъма на делника, за да започнем да възвръщаме баланса и смисъла на живота си тук и сега – без да се налага да се отделяме в изолация в пещерите, ашрамите и манастирите в Хималаите... "Вътрешният лечител" е проникновено и вдъхновяващо четиво, форма на осмисляне на изминатия път и личната вътрешна работа на един практикуващ йога в условията на модерната цивилизация.

***

Любомир Розенщайн изследва в продължение на повече от 25 години западните и източните подходи към вътрешния свят на човека и променените състояния на съзнанието. През 1995 г. създава за първи път в страната Институт за личностно развитие, провежда първите семинари и обучения по Невролингвистично програмиране (НЛП), записва първите авторски водени медитации на български език, програми с дълбока релаксация, както и поредица дискове с йога нидра – йога на съня и пранаяма. През 2006 г. основава Радиото за личностно развитие ChangeWire – radio.changewire.info. Автор е на книгите "Розовите очила на душата" и "Планетата на щастието", на статии, компактдискове, семинари, курсове и тренинги. "Вътрешният лечител" е книга за изкачването по стръмнината – за пътя към себепознанието; за наученото и изживяното в продължение на десетгодишна всекидневна йога практика.

Авторът лично ще представи книгата в София, Пловдив и Бургас! Събитията включват безплатна кратка встъпителна практика за освобождаване от стрес и напрежение и активиране на вътрешните лечебни сили.

6 юни, вторник, от 19.00 в София, Литературен клуб "Перото“ - НДК

7 юни, сряда, от 18.00 в Пловдив, книжарница "Хеликон", ул. Княз Александър І № 29

9 юни, петък, от 19.00 в Бургас, Галерия-музей "Георги Баев“, бул. "Демокрация" 6 - до Морската градина

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Здраве


Реклама

Ние не можем да променим никого. Можем само да го обичаме.

"Аз преди теб"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама