Здравословни домашни газирани напитки с грижа за околната среда


Здравословни домашни газирани напитки с грижа за околната среда
Снимка: Gaziro

Пълноценна хидратация, по-здравословен начин на живот, удобство и екологичен принос без да се налага да се лишавате от изкусителния и освежаващ вкус на газираните напитки? Вече е възможно! Gaziro е нов български бранд, на който определено може да се доверите в това отношение. Gaziro са производители на машини за газирана вода, а концепцията им е да популяризират приготвянето на свежи, вкусни и полезни газирани напитки в домашни условия. Прясно газираната вода крие много повече предимства, отколкото може би сте предполагали. Kомпанията е тук, за да ви убеди в това по най-добрия начин, предоставяйки ви достъпна и интересна алтернатива. Газираните напитки, които са широко разпространени в пазарната мрежа, често биват категоризирани като “вредни”. Уви, от газирани напитки до газирани напитки има разлика! Много изследвания посочват, че опасното в купешките напитки, са именно захарите, консервантите и изкуствените подсладители и оцветители в тях - нещо, което отсъства при домашно приготвяне на тези апетитни изкушения. В специално обособен материал в своя блог, Gaziro открояват някои от най-впечатляващите плюсове на консумацията на прясна газирана вода, като разбиват редица митове и твърдения по темата.

На първо място, разбира се, важен акцент е фактът, че газираната вода всъщност осигурява абсолютно същото ниво на хидратация, колкото обикновената, просто го прави по много по-забавен и интересен начин. Сред положителните качества на свежата сода попадат и стимулиране на храносмилането, подпомагане на отслабването, грижа за процесите в организма, внимание към сърдечното здраве и костите и изграждане на устойчиви навици за редовна хидратация. Какво по-хубаво?

Най-големият плюс на прясната газирана вода, пък, несъмнено е разнообразието от здравословни възможности, които тя предоставя. Омръзнало ви е да консумирате вредни купешки напитки с натрапчив? Вече имате избор! Приготвяйки прясна газирана вода у дома, към нея съвсем лесно и бързо може да добавите полезни овкусители, изцяло според вашите лични предпочитания. Можете да се доверите на свежи плодчета, сокове или някой от специалните сиропи за разреждане на Gaziro, които са без захари, консерванти и изкуствени съставки, и са диетичен избор, подходящ дори и за деца или диабетици.

 

И все пак защо да се доверите точно на Gaziro? Е, машините на бранда гарантират три основни неща - удобство, икономичност и екосъобразност. Какво означава това? Удобство!

Машините Gaziro са с компактна и практична конструкция, като само в 3 стъпки можете да приготвяте до 1 литър свежа, газирана вода. От вас се изисква единствено да налеете течност в тритановата бутилка на бранда, да я закрепите към машината и с бутон да спуснете въглеродния диоксид. И готово! Машината е лека и лесна за използване, тритановите бутилки са дълготрайни и напълно безопасни, а цилиндрите с въглероден диоксид могат да се презареждат като имат 10-годишен гаранционен срок. Икономия!

Можете ли да си представите колко много средства от закупуването на газирани напитки ще спестите, когато започнете да приготвяте вкусни изкушения сами у дома? Всъщност машините на Gaziro са еднократна инвестиция, която несъмнено ще ви гарантира пълноценна наслада за години наред. Екосъобразност!

Gaziro е бранд с кауза. Освен, че се използва лесно и спестява много средства, машината за домашно газиране на вода се бори и със замърсяването на природата. Как? Е, създавайки вкусни напитки сами у дома, вие ще спрете да закупувате и съответно изхвърляте трудноразградими пластмасови бутилки за еднократна употреба - едни от най-големите врагове на околната среда. Вече можете да бъдете част от промяната! Приготвяйки вкусни газирани напитки с помощта на Gaziro ще спестите на природата над 1000 бутилки годишно, като каузата на бранда е до края на 2022 година да спести на българската природа поне 100 000 пластмасови отпадъка за еднократна употреба. В сайта на компанията дори има специален брояч, проследяващ приноса на компанията и потребителите й към опазването на българската околна среда.

 

Неслучайно брандът е поставен и на водеща позиция сред продуктите в класацията на SHY.BG за изграждане на екосъобразни навици!

Поръчки от Gaziro може да правите чрез сайта им като брандът осъществява доставки до цялата страна. Gaziro са нещо ново, свежо и полезно! Заслужава си да им се доверите!

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Здраве


Реклама

Светът е огледало на твоите мисли, чувства и действия и винаги ще ги връща обратно към теб.

Дийпак Чопра

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама