Какво издава за вас любимият ви цвят червило


Какво издава за вас любимият ви цвят червило
Снимка: iStock/Guliver

Може да звучи странно, но несесерът ви с гримове издава много за вас. Когато се гримираме, ние изразяваме себе си чрез цветовете. Различните нюанси носят определени значения. Например червеното е цветът на страстта, а пък оранжевото предполага жизнерадост.

Ето какви тайни разкрива всеки нюанс на червилото ви.

Червен

Смели и безстрашни сте, когато става дума за нови предизвикателства. Една от най-важните ви цели е да следвате мечтите си и да работите усърдно, за да ги постигнете. Оценявате обикновените и класически неща, точно като червения цвят червило.

Оранжев

Имате страхотно чувство за хумор и обикновено прекарвате свободното си време с приятели или се запознавате с нови хора. Вие сте социална личност и винаги привличате вниманието към себе си. Приятелите ви харесват шегите и позитивността ви.

Розов

Вие сте душата на компанията. Когато някой има проблеми, непременно ще се обърне към вас за разбиране и подкрепа. Любвеобилност и емпатия са част от качествата ви, които понякога могат да ви направят свръх емоционални. Въпреки това хората оценяват вашата чувствителност.

Телесен

Наслаждавате се на малките неща в живота и се опитвате да направите повече с това, което имате. Най-много цените честността и никога не преувеличавате нещата, дори и пред непознати. Приятелите ви ви обичат заради спокойствието и стабилността, както и умението да разбирате себе си.

Кафяв

Семейството е на първо място, а колкото повече време прекарвате с него, толкова по-щастливи сте. Фен сте на традициите и обичате да създавате хубави спомени, на които да се радвате след време. Носталгията често ви съпътства, което е и причината да се наслаждавате на ретро филми, музика и мода.

Лилав

Ако знаете какво искате, никой не може да ви спре. Може да казвате, че сте инат, но всъщност сте решителни и непоколебими. Родени сте лидери и имате силна воля, която кара хората да се вслушат в съветите ви. Харесвате надпреварите и не приемате нищо освен победата.

Черен

Не ви интересува какво другите мислят за вас. Живеете си живота и се стараете да бъдете възможно най-независими. Правилата са направени, за да се нарушават, а вие сте личност, която често излиза от рамките. Философската ви страна е развита, което ви подтиква да изследвате света около себе си.

Ярки нестандартни цветове - син, зелен, жълт

Вие сте творец. В очите на другите изглеждате като креативна натура и те често се опитват да ви разберат. Обикновено сте радостни и преследвате идеалите си. Мечтите ви изглеждат откачени и недостижими, но вие правите всичко, за да ги постигнете.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Красота


Реклама

С думи също може да се докосва. Дори по-нежно, отколкото с длани.

Януш Вишневски

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама