4 грим тенденции, които да пробвате през лятото


4 грим тенденции, които да пробвате през лятото
Снимка: iStock/Guliver

Може би е трудно да намерите вдъхновение за грим, когато сте наводнени със стотици - не, хиляди - образи дневно в социалната мрежа. Затова днес решихме да ви споделим някои от тенденциите, които наистина си струва да пробвате през този сезон. Идеални за дългите топли вечери и морски партита, сигурни сме, че ще намерите „вашето нещо” сред тях!

1. Ярки моно сенки

Софи Търнър може да е майстор на красотата във "френски стил", но освен това обича да е в крак с модните тенденции. Ето как тя интерпретира тренда на ярките моно сенки без опушване и преливане.

2. С цвят на шампанско

Светлите очи могат да бъдат подчертани по забележителен начин, ако се спрете на цвят "шампанско". Разбира се, може да лавирате спокойни между различни тонове, докато намерите идеалния за вашите кожа и тен, но идеята е ясна – малко по-перлен нюд с блясък!

3. Графична очна линия

Пролетта може и да е отминала, но пастелните тонове определено не са, още повече що се отнася до очните линии. В комбинация с графично нанасяне, със сигурност ще бъдете звездата на партито.

4. Аксесоари по клепачите

Помните ли през 90-те колко бяха актуални лепенките във форма на звездички или сълзи, с които всички си украсяваха лицата и клепачите? Е, явно е време и на тази тенденция да се завърне. Това лято ще привличате погледите, ако заложите на малки перлички.

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Alexis Day (@alexisdayhmu) на

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Красота


Реклама

Вчера бях умен, затова исках да променя света. Днес съм мъдър. Затова променям себе си.

Шри Чинмой

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама