Тенденциите при косите за лято 2019


Тенденциите при косите за лято 2019
Снимка: Anna beauty studio

Лятото е вече тук, което изключително много ни радва. Дойде време на фееричните рокли, сандалите и свежите аксесоари. И на красивите прически, разбира се. И тъй като ни беше интересно какви са тенденциите при косите този сезон, си поговорихме с фризьорката Анна Драгомирова, собственик на Anna beauty studio (научете повече за салона тук).

Цветове

Като цяло има тенденция косите през летния сезон да са по-светли и небрежни, да създават усещане за лекота и движение. За целта ние препоръчваме косите в корените да бъдат по-тъмни, близки до естествения цвят в съчетание с балеаж за повече релеф и дълбочина. А за още по-подчертана визия и характер на косите, дължините могат да бъдат и съвсем светли в различни оттенъци на перлено, пепелно розово и лимонено жълто.

Интересна тенденция е и навлизането на много тъмната коса. Толкова тъмни, че само слънцето да открои техния интересен и различен оттенък.

Стилизиране

Плитки

Както всички знаем, лятото е сезонът на плитките и прибраните коси. С тях лесно една плажна визия може да се превърне и в стайлинг за вечеря или парти.

Небрежни вълни

Подходящи за всеки повод са небрежните вълни. Много свежа идея за лятото. Можете да разнообразите прическата с интересен аксесоар като лента за коса или красива шнола.

Афро къдрици

Нека косата ви е щура. Лятото е идеалният сезон да заложите на нещо по-ефектно, а с такъв тип къдрици със сигурност ще привлечете погледите.

Каквато и форма и цвят да изберете за лятото, най-важно за всяка коса е правилната грижа за нея, съветва Анна Драгомирова.

***

Кои са Anna beauty studio и защо ни спечелиха с работата и отношението си?

Салонът се намира на бул. "Витоша" 150. Със съвременната си градска визия и спокойна атмосфера, там човек лесно успява да се откъсне и релаксира. За цялостното ви преобразяване и разкрасяване в Anna beauty studio ще се погрижи екип от високо квалифицирани специалисти. В салона се предлагат услуги за вашата коса, нокти и голяма гама от апаратни и мануални процедури за лице и тяло, а също така масажи.

Можете да последвате Anna beauty studio във Facebook и Instagram.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Красота


Реклама

Вземете разбитото си сърце и го превърнете в изкуство.

Кари Фишър

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама