"1001 нощи без секс": Отговорите на всички неудобни въпроси


"1001 нощи без секс": Отговорите на всички неудобни въпроси
Снимка: изд. ЕPA

Книгата "1001 нощи без секс" от Наталия Краснова няма да ви направи по-богати, по-слаби или по-умни. Тя ще ви покаже, че повечето проблеми, които ви терзаят, изобщо не са толкова сериозни, колкото изглеждат! Освен това с подобни грижи се сблъскват и много други хора всеки ден. А решение винаги има и Наталия Краснова е тук, за да ви насочи към него.

Чрез историите на читателите си и личния си опит, Наталия ще ви покаже как да преминавате през трудностите с лекота и духовитост.

Тя е вашият най-добър слушател и съветник. Съчетава реални съвети от психолози и хумор, за да отговори на всички въпроси, които си задавате, когато не можете да спите. А когато нещо е смешно, то не може да бъде чак толкова страшно.

Наталия влиза в ролята на една модерна Шехерезада - поднася ви 1001 причини да се усмихнете и ви уверява: С вас всичко е наред!

Наталия Краснова пише статии, сценарии за сериали, скечове, текстове за рекламни клипове и книги. Тя е известен блогър с над два милиона последователи и човек, който води наистина впечатляваща кореспонденция с почитателите си.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Книги


Реклама

Не е важно какво получаваме. Важно е какви хора ставаме, какъв е нашият принос...това дава смисъл на живота ни.

Тони Робинс

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама