"Един миг" - всеки наш избор носи последствия


"Един миг" - всеки наш избор носи последствия
Снимка: изд. Изток Запад

На българския пазар излиза "Един миг" от Беки Хънтър

Повече за книгата

Денят, в който Скарлет умира, е преломен за всички, които обича, но най-вече за самата нея. Не е справедливо, че никога няма да има възможността да постигне мечтите си, да изживее любовта или да остарее с любимите си хора – и всичко това само защото е спряла да помогне на непознат. Само че тя все още е тук... – където и да е това „тук“ – и наблюдава ефекта на пеперудата, който смъртта ѝ има върху най-близките ѝ.

Иви не може да си представи живота си без Скарлет и определено не може да прости на Нейт, когото обвинява за смъртта на най-добрата си приятелка. Но той постоянно се появява в най-тежките ѝ моменти, за да предложи не само подкрепа, но и различна перспектива. Сега, когато Скарлет я няма, на Иви ще ѝ се наложи да излезе от черупката си и най-накрая да повярва в себе си. Може би този завой на пътя ще открие пред нея възможности, каквито никога не си е представяла.

Всеки наш избор носи последствия – добри и лоши. А ако можехме да надзърнем в бъдещето и да видим въздействието му върху околните? Ако злощастно за нас събитие се окаже благотворно за най-близките ни? Чие щастие бихме избрали – своето собствено или на хората, които обичаме?

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Книги


Реклама

Най-красивият грим за една жена е страстта.

Ив Сен Лоран

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама