"Когато си в Рим" - топла и сладка история като парченце пай


"Когато си в Рим" - топла и сладка история като парченце пай
Снимка: изд. Сиела

Писателката Сара Адамс ни подканва да се потопим в обезоръжаващо сладкия роман "Когато си в Рим", в който малко градче ще стане сцена на неочаквана любов, топла и уютна като парченце пай.

Защото "Когато си в Рим" няма нищо невъзможно, нали?

Амилия Роуз, позната като "принцесата на попа" Рей Роуз, е силна, талантлива, самоуверена и на върха на славата си. Но освен това е изморена, прегоряла от напрежението на сцената и притисната от очакванията на почитателите и изискванията на продуцентите си.

Вдъхновена от любимата си Одри Хепбърн, която винаги ѝ вдъхва увереност, Амилия за пореден път си пуска култовия филм "Римска ваканция". А след това пали колата и заминава посред нощ към най-близкия Рим, който може да открие на картата... тоест Рим, Кентъки.

Когато Ноа Уокър открива Амилия на моравата пред дома си в развалената ѝ кола, той няма идея, че жената в беда е безбожно известна поп икона. Между магазинчето за пайове, което е наследил от баба си, и това да напомня на любопитните си съседи да не си завират носовете в живота му, Ноа няма времето и търпението да се занимава с проблемите на някаква разглезена суперзвезда.

Зад вечно намръщената си гримаса Ноа все пак крие добро сърце и решава да покани Амилия да остане в стаята му за гости. Само докато поправи колата си.

Очарована от уютното градче и неговите порядки, толкова различни от бляскавия ѝ живот, Амилия започва да разкрива кое е момичето, скрито зад грижливо поддържаната маска на Рей Роуз. А бариерите около сърцето на Ноа неволно започват да падат…

Но какво ще стане, когато Амилия отново ще трябва да върне на турнето си? Все пак дори и Одри си тръгва от Рим…

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Книги


Реклама

Ако никога не сте плакали, очите ви не могат да са красиви.

София Лорен

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама