"Нашата планета" - красива и ценна енциклопедия за деца


"Нашата планета" - красива и ценна енциклопедия за деца
Снимка: изд. Кръгозор

"Нашата планета. Мястото, което всички наричаме свой дом" е красива и богата енциклопедия за деца по оригиналната документална поредица на Netflix "Нашата планета".

Книгата ще ви поведе на вълнуващо пътешествие през безкрайни океани, ледове, равнини, пустини и непроходими джунгли. Ще срещнете различни животни и растения. Ще научите как всички те са свързани помежду си и създават мястото, което наричаме свой дом – нашата планета.

Това е книга за цялото семейство. Комбинацията от невероятни фотографии от документалния филм на Netflix и чудесните рисунки на Ричард Джоунс я правят подходяща както за по-малки, така и за по-големи деца. Богата на любопитна информация, енциклопедията ще предизвика интереса и на родителите.

И най-важното – ще провокира разговори в семейството за това, че природата, с която сме една екосистема, и която осигурява нашата прехрана, е заплашена от унищожение – от самите нас. И че трябва да се научим да живеем така, че да не ѝ вредим повече и да ѝ дадем шанс да възстанови връзките, които осигуряват живота на планетата.

Това е книга с кауза – да научим децата и себе си как заедно да започнем отново да живеем в хармония с природата и да се грижим за нашия общ дом – Земята.

Изданието е луксозно, с цветни илюстрации. Отпечатано е на рециклирана хартия с мастила на растителна основа. Със съдействието и под контрола на Световния фонд за дивата природа (WWF).

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Книги


Реклама

Най-голямото щастие е да чувстваш, че си обичан...Не да го знаеш, а да го чувстваш!

Eлиф Шафак

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама