"Недовършена работа" - малките градчета крият своите тайни


"Недовършена работа" - малките градчета крият своите тайни
Снимка: изд. Обсидиан

На българския книжен пазар излезе "Недовършена работа" от Дейвид Балдачи. Най-новият трилър от световния автор на бестселъри отново ще ни срещне с Травис Дивайн – елитен рейнджър от армията на САЩ и финансов анализатор от Уолстрийт.

Повече за книгата

Новата мисия на Травис Дивайн, елитен рейнджър от армията на САЩ и финансов анализатор от Уолстрийт, го отвежда в крайбрежно градче в щата Мейн. В сравнение с предишните му задачи това разследване изглежда по-лесно: да разкрие убийството на Джени Силкуел, дъщерята на най-добрия приятел на неговия командир в Службата за специални проекти. Но малките градчета ревниво крият своите тайни – и пришълецът от големия град ще го научи по трудния начин.

Като служител в ЦРУ с достъп до строго секретна информация,  Джени вероятно е станала жертва на хора, представляващи заплаха за националната сигурност на САЩ. Но убиецът може да е и сред най-близките на жертвата. Никой не е извън подозрение.

Всяко ново запознанство носи повече въпроси, отколкото отговори. И съвсем скоро Дивайн на свой ред ще се озове на прицела на неизвестния убиец. Без да знае на кого може да се довери... и кой желае смъртта му.

Повече за автора

Дейвид Балдачи е авторът на „Мъжът от влака в 6:20“, „Дълги сенки“, „Финалът“, „Комарджията“, „Градът на мечтите“ и още десетки невероятни трилъри, преведени на 46 езика в над 80 страни.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Книги


Реклама

Мъжете може да са открили огъня, но жените са открили как да си играят с него.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама