"Практиката" - как да поставите началото на творческото си пътешествие


"Практиката" - как да поставите началото на творческото си пътешествие
Снимка: iStock/Guliver

Творческата работа не е придружена с гаранции. Има обаче модел кои успяват и кои – не. Пътят напред е в следването на последователна практика, а не в очакването да ни посети музата.

"Практиката" на легендарния автор Сет Годин ще ви помогне да се измъкнете от всеки блокаж и да намерите смелостта да създавате и споделяте творческата си работа. Вдъхновението е надценявано, а постоянството е много по-важно от автентичността – твърди Годин, – а да страдате от синдрома на самозванеца е знак, че сте нормален и уравновесен човек. Освен това той ви показва как да превърнете хобито си в нещо значимо.

Използвайки тази книга като ваше ръководство, ще се научите да танцувате със страховете си. Да поемате рисковете, които си струват. Да откриете своята практика и да поставите началото на собственото си творческо пътешествие!

Творчеството не се повтаря; не е възможно. Но творческото пътешествие все пак следва модел. То е практика на растеж и свързаност, на отдаденост и смелост. То също така е практика на безкористност и его, вплетени в безкраен танц.

Сет Годин


За автора:

Сет Годин е американски маркетинг експерт и автор на редица бестселъри, сред които "Лилавата крава", "Малкото е новото голямо", "Линчпин" и др. Книгите му са преведени на над 35 езика и са променили начина, по който хората мислят за маркетинга и работата. Създател е на най-популярния маркетинг блог в света.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Книги


Реклама

Колко нечестно! Само едно здраве и толкова много болести!

Виктор Шлихтер

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама