Първият български аудиосериал оживява и на хартия


Първият български аудиосериал оживява и на хартия
Снимка: Сиела

Още с появата си през 2019 г. "P.S. Някой трябва да плати" от Богдан Русев успя да спечели сърцата на хиляди слушатели и влезе в историята като първия български аудиосериал, който беше преведен на английски и на руски език.

Почти две години по-късно трилърът се появява и в книжно издание с ексклузивен откъс от така очакваното продължение – "P.S. Всичко се връща". А когато говорим за екшън-криминале, създаден от един от най-добрите български преводачи и писатели, всичко се оказва възможно.

Дори и полет до екзотичен остров, за който знаят малцина…

Добре дошли в Сан Матадор – райско кътче, останало неотбелязано на картите и перфектното скривалище за всички бегълци от закона, които биха дали всичко, за да живеят спокойно в лукс и в анонимност от своите преследвачи. Попаднали веднъж на територията, управлявана от суровия диктатор, наричан Генералът, и неговите наследници, безопасността им е гарантирана. Защото за да се сдобие човек с място на единствения самолет, чийто достъп до острова е разрешен, е необходима лична покана.

Но понякога предишният им живот все пак не иска да бъде забравен...

Майкъл – един от най-добрите агенти на международната компания P.S. – е изпратен със специална мисия на Сан Матадор, а именно да открие един от жителите на острова и да наложи правосъдие там, където законите са се провалили.

За него обаче далеч не е просто работна командировка. Осъден несправедливо и прекарал дълги години в затвора, младият мъж е готов на всичко, за да получи отмъщението си.

А когато ситуацията неминуемо се усложнява, простичкият в началото план се превръща в истинско предизвикателство, което е по силите само на топ професионалисти в сенчестите занаяти. Ще бъде ли островната мисия успешна и колко далеч може да стигне човек в търсене на разплатата? И дали тя ще донесе и нужното изкупление?

Миналото не е погребано. И някой трябва да плати за него.

Преплитаща минало и настояще, "P.S. Някой трябва да плати" от Богдан Русев предлага напрегната криминална сага и взривоопасен коктейл в стила на "Бандата на Оушън", поръсен с щедра доза "Мисията: невъзможна" и щипка от романите за агент 007.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Книги


Реклама

Разбери какво обичаш и го следвай, без значение какво ще ти струва.

Анджелина Джоли

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама