"Шепотът под вратата" - вдъхновяваща история за онова, което ни очаква след смъртта


"Шепотът под вратата" - вдъхновяваща история за онова, което ни очаква след смъртта
Снимка: Tor Books

Смъртта е само началото за героите в "Шепотът под вратата" от Т. Дж. Клун. Книгата спечели сърцата на читателите по света и стана финалист на наградите Locus и Goodreads Choice Awards за 2021 г. в категория "Най-добро фентъзи". "Шепотът под вратата" бързо се превърна в бестселър на New York Times и USA Today. Сега книгата излиза на български.

"Шепотът под вратата" е необикновена история за любовта, скръбта и изкуплението. Главният герой Уолъс е неприятен и егоистичен човек, работещ като партньор в адвокатска кантора. Когато жътварка пристига да го прибере от собственото му погребение, Уолъс започва да подозира, че е мъртъв. А когато Хюго, собственик на чудновата чайна, обещава, че ще му помогне да премине отвъд, Уолъс разбира, че определено е мъртъв.

Дори след смъртта Уолъс не е готов да се прости с живота, до който едва се е докоснал. Когато му дават една седмица да премине отвъд, той се заема да навакса цялото изгубено време в седем дни.

"Нежност, остроумие и майсторски изграден свят възвисяват тази очарователна история", с тези думи Publisher’s Weekly описват "Шепотът под вратата". Това е второто заглавие от Т. Дж. Клун, което излиза на български. Авторът е познат на българския пазар с "Къщата в лазурното море", която омагьоса читателите през 2021 г.

"Шепотът под вратата" ще потопи читателите в едно дълбоко магично и незабравимо преживяване, което действа като топла прегръдка.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Книги


Реклама

Tайната на успеха - не бързайте.

Мария Кюри

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама