"Вечер на улица Милагро" празнува любовта към семейството


"Вечер на улица Милагро" празнува любовта към семейството
Снимка: изд. Сиела

На романтична, страстна и изпълнена с динамични обрати "Вечер на улица Милагро" ни кани изкусителният като студен коктейл в гореща лятна нощ роман от бестселъровата писателка и журналистка Анджелина М. Лопес. 

Най-добър романс за 2022 г. на Washington Post и Entertainment Weekly, Книга на месеца на Amazon и бестселър на New York Times, "Вечер на улица Милагро" e смела и неустоима история, която умело съчетава горещи сцени с прецизно изпипан сюжет, в чийто център е мексиканското наследство на силна и независима главна героиня. 

Пригответе се за тайна семейна история, скрити съкровища и много забавление в автентичната и емоционална атмосфера на едно затънтено американско градче. 

Алехандра Торес се завръща на родната си улица "Милагро" с дрехите на гърба си и цялото разочарование, което е насъбрала през последните месеци. Процъфтяващата ѝ кариера на един от най-добрите бармани в Чикаго внезапно е поела стремглаво надолу, а единствената ѝ надежда да започне на чисто е барът на баба ѝ – малко заведение на име "При Лорета" в канзаското градче Фрийдъм.

На крачка от фалита, барът "При Лорета" повяхва с всяка изминала година, но има всички предпоставки да се превърне във вървежно хипстърско заведение с подходящите промени.

Това, което изобщо не влиза в плановете на младата жена, е, че баба ѝ съвсем не е съгласна с гореспоменатите промени. А между Алекс и мечтата ѝ застава и мускулестият и изненадващо секси професор Джеремая Поуст – новият наемодател, с когото ги дели една стена.

Джеремая е станал част от семейство Торес в отсъствието на Алекс. Той обича бара и иска да запази наследството му, превръщайки го в музей на града. И е готов да се изправи очи в очи с вироглавата татуирана барманка – и дори да устои на изкусителната страст, която мисълта за нея разпалва в него.

Но когато тайнствен предприемач се намесва и започва да изкупува имотите по улица "Милагро", двамата ще трябва да преглътнат и омразата, и копнежа си един към друг, за да защитят дома си.

Анджелина М. Лопес взема вече познатата история за успешната героиня, която се връща в родното си градче, за да намери себе си, и я преобръща с главата надолу – превръщайки я в експлозивен, умен и страстен роман, дързък като шот текила!

Зареден с озезаема химия между персонажите и богато изграден сюжет, който празнува любовта към семейството, наследството и дома, "Вечер на улица Милагро" е всичко, което читателите могат да желаят от един съвременен романс.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Книги


Реклама

Облечени от глава до пети в любов. И това е единствената марка, която никога не излиза от мода.

"Сексът и градът"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама