Венета Райкова представи осмия си роман


Венета Райкова представи осмия си роман
Снимка: Ентусиаст

Само половин година след като "Милионерката" се превърна в бестселър, Венета Райкова провокира публиката с нов сензационен роман. Изпълнен с интриги, мръсни игри и много звезден блясък, "Куклите" разкрива какво се случва зад затворените врати на музикалния бизнес у нас.

Те имат бляскава кариера, но копнеят да намерят идеалния партньор. Често обаче се лутат в избора на мъж, защото не могат да си отговорят на въпроса какво искат от половинката си – пари, любов или секс. Бурни страсти и омраза, подли номера, кражби на мъже и песни, ярост и мъст са част от ежедневието им. Те са куклите – обожаваните от всички певици на най-голямата музикална компания.

Начело на мащабната империя е амбициозната Рая. Но само за миг всичко за нея се срива и тя попада в затвора. Музикалната кралица се сгромолясва от пиедестала, на който сама се е качила благодарение на упорита работа и на силната си интуиция как се създават звезди и хитове. Дали Рая е жертва, или е победител? Ще стане ясно, когато тази силна жена излезе на свобода и поиска да си върне своето.

Съпругът ѝ Божидар е най-успешният музикален продуцент в държавата. Той може да сбъдва мечти и да създава звезди, но увлечен в многобройните си авантюри с жени, отдавна е загубил посоката в личния си живот.

За някои от героите в "Куклите" играта приключва, а за други едва сега започва. Венета Райкова повдига завесата над техния измамен свят и разказва историите им – без маски и без лъскави илюзии.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Книги


Реклама
Реклама

Стремете се не да бъдете успешни, а да бъдете ценни.

Алберт Айнщайн

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама
Реклама