10 оригинални пожелания за Великден


10 оригинални пожелания за Великден
Снимка: iStock/Guliver

1. Велик е този ден, наречен Великден! Постелете доброта в дома си и изхвърлете лошите мисли от ума си. Радвайте се на живота и бъдете добри, усмихвайте се и раждайте мечти.

2. Нека светлината на Христос да освети пътя ви, нека душата ви да се изпълни с радост, да запази всичко, което имате и да получите всичко, което искате. Христос Воскресе!

Ето какво са използвали нашите прабаби за боядисване на яйцата

3. С пожелание за здраве, късмет и берекет. Великден е ден свещен. Втори шанс за всеки от нас да се поправи и да прогони лошите мисли от главата си.

4. Мечтайте и се веселете. Празнувайте и посрещнете Великден – ден чакан и благословен. На масата се съберете и със семейството хапнете. Благи думи изречете и вкусни козунаци омесете.

5. Тъмнината на смъртта се разсея над света.

Вечният живот възтържествува над целия свят!

Ангелите пеят над цялата земя:

Тъмнината вече е безсилна, няма смърт!

Христос възкръсна!

6. Поздравления за големия празник на възкресението и вярата ни! Пожелавам Божията помощ, твърдост на духа, топлина на сърцето, здраве за семейството ти, топлина в дома, благодат, милост, просветление. Нека възкресението на Христос донесе светлина, щастие, мир.

7. Христос Воскресе! Радвайте се на днешния ден, защото днес всичко е по-добро и по-велико от вчера. Хората обичат по-силно, правят повече добро и се усмихват по-често. Днес доброто победи злото!

Защо червеното яйце се пази една година 

8. Днес е денят, в който да спрем да мислим за грехове и да се фокусираме единствено върху важните неща от живота. Днес е светъл празник и затова ви пожелаваме да бъдете благословени и от сърцата ви да извира чиста и искрена любов! Христо Воскресе!

9. Поздравления за Великден! Нека всичко в живота ти се нареди по ноти, Бог да те пази от скърби и болести, радостта и светлината винаги да изпълват сърцето и дома ти. В семейството да царува мир и взаимно разбирателство.

10. В деня на Великденското чудо изпращам всичките си благопожелания на скъпите си хора — да се стремят към чудеса, да не живеят ден без вяра и надежда и винаги да чувстват закрилата на своя ангел — хранител.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Любопитно


Реклама

Тъгата е ремонтът на душата. Понякога трябва да се сринеш до основи, за да се изградиш отново.

М. Авелок

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама