22.02.2022: Какво означава и какво ще ни донесе


22.02.2022: Какво означава и какво ще ни донесе
Снимка: iStock

Февруари ще бъде доста плодотворен месец и от астрологична, и от нумерологична гледна точка. Месецът започна с новолуние във Водолей, въвеждащо енергията на нови начала и промяна, и само един ден по-късно трябваше да изживеем това, което някои наричат „първия от последните три 222 дни на века”, които се случиха на 2 февруари, 20 февруари, 22 февруари, 2022. Да, правилно сте прочели. Това е краят на последователност от 222, започнала през 2000 година, с други ключови години от 2002, 2020 и 2022 г. Няма да видим тази последователност отново до 2/2/2222. И така, какво означава струпването на толкова двойки?

В нумерологията последователността от 222 числа често се нарича „ангелско число”. Също така, числото 2 в нумерологията препраща към енергията на дуалността, партньорството, връзката и баланса. Основните уроци при работа с числото 2 обикновено са съсредоточени около компромиси, приемане, състрадание, сътрудничество и хармония.

Когато 2 е в последователност, както е в 222, тази енергия е свръхзаредена. Има призив да подхождате към живота с повече състрадание, да търсите по-добър баланс, да работите в сътрудничество с другите, да търсите партньорство, когато можете, и да се стремите към хармония.

22.02.2022 ни служи като напомняне - да знаем, че каквото и да се случва в нашия свят, ние сме във време, в което трябва да търсим хармонията и да си помагаме, ако решим да въплътим качествата, с които се слави "ангелското число". Така че, изберете да използвате последния път на тази магическа енергия като портал, за да насочите цялата любов и надежда, на които сте способни. Първо за себе си, а след това за другите.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Любопитно


Реклама

Никога не съм могла да разбера какво е феминизъм. Знам, че ме наричат феминистка, когато изразявам мнение, което ме различава от изтривалка.

Ребека Уест

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама