Изчислете своя код на богатството за 2022 година


Изчислете своя код на богатството за 2022 година
Снимка: iStock

Нумерологията може да ви подскаже колко успешна ще е 2022 година във финансово отношение. Тайната се крие във вашия Код на богатството за 2022. Пресмята се като сумирате цифрите от вашата дата на раждане и цифрите на 2022.

Пример:

Дата на раждане: 13.11.1977 година.

Пресмятаме за 2022.

Сумираме всички цифри и редуцираме до едноцифрено число.

1 + 3 + 1 + 1 + 1 + 9 + 7 + 7 + 2+0+2+2 = 36
3+6=9

Получената цифра е КОД НА БОГАТСТВОТО през 2022 година.

Значение на КОДА:

1

Възможно е бързо да измените живота си към по-добро и да постигнете материално благополучие благодарение на своите знания и умения. Не се страхувайте да поемате отговорности. Предстои ви ново начинание, което ще ви позволи да развиете своите таланти и да претендирате не само за финансова независимост, но и за всеобщо признание.

2

Ще трябва да се доверите на интуицията си и сами да изберете пътя към богатството. Това, което ви влече, обезателно ще ви донесе печалба, даже и да ви съветват да не правите тази рискова крачка. Не е изключено ваше хоби или увлечение да ви донесе стабилен доход.

3

Богатство. Но без амбиции и вяра в себе си, да достигнеш материално благополучие е проблематично. Избавете се от съмненията си и още през първата половина на 2022г. ще усетите промяната.

4

Очакват ви приятни изненади, които могат да се превърнат в добър старт към щастието. Възможно е получаването на наследство от далечен роднина или печалба от лотарията.

5

Необходимо е да направите усилия. Не е нужно да се страхувате от препятствията, всички ваши действия задължително ще се заплатят, затова си струва да тренирате волята си и да повярвате в силите си. Новите възможности ще се появят неочаквано и вие трябва да сте готови да се захванете с работа без да отлагате.

6

Материален успех. Очаква ви кариерен ръст, но е нужно да обърнете внимание на образованието си. Трябва всестранно да се развивате, за да се чувствате добре на новото място.

7

Ще имате възможността добре да спечелите, ако работите в екип. Не се отказвайте от колективни проекти, не се страхувайте да оглавите група от колеги. Финансовото ви благополучие е възможно при сътрудничество. През 2022г. не си струва да оказвате и командировки.

8

Ще имате успех само ако правилно се разпореждате с финансите си. Удачна инвестиция ще попълни бюджета ви.

9

Неочаквани обрати на съдбата – парите сами ще идват при вас. Не пропускайте възможността да забогатеете, не игнорирайте предчувствията си, рискувайте. На смелите и амбициозни хора с това число ще им се удаде да попълнят бюджета си до есента.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Любопитно


Реклама

Любовта няма етикети, няма определения. Тя просто е това, което е.

Елиф Шафак

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама