Каква е съдбата на хората родени на 9-то число


Каква е съдбата на хората родени на 9-то число
Снимка: iStock

Числoто 9 е числото на Марс и притежаващите го са по природа борци. Те са упорити и не се предават дори пред лицето на най-твърдата съпротива. Тази упоритост ги води докрай и рядко числото 9 оставя нещо несвършено. Те са силно амбициозни и тъй като изкарват нещата докрай, обикновено постигат целта си. Властни са и имат инстинкт за водачество. Мразят подчинение­то и са щастливи само когато нареждат. Както числото 1, и те са груби с подчинените си и често са неотзивчиви към чувствата на другите. Ако са в армията, има най-голяма вероятност да се из­дигнат до върха на кариерата, дори ако не са много популярни. Уважават ги обаче за способността и силата на характера им.

Емоции и секс

Родените под числото 9 са силно сексуални, но неспособни да изразят желанието си и често са потиснати. Изра­зът на желание според тях уронва достойнството им. Те чувст­ват, че проявяват слабост и по-скоро ще стигнат до точката на отчаянието, отколкото да го направят.

Числото 9 е водач във всяка област освен сексуалната; тук трябва да му внушат, че в действителност не той получава удоволетворение, а по-скоро прави благодеяние на другия. Това е особен аспект на числото 9, който сексуалният му партньор тряб­ва да осъзнае. Ще има случаи, когато партньорът ще чувства, че той е студен и не желае секс. Това не е вярно. Желанието е там, но се съпътства от усещането, че това е измяна спрямо гордост­та и затова числото 9 не го изразява. Партньорът му трябва да разбере това. Емоционално числата 9 са дълбоки и не могат лесно да оби­чат или да завързват приятелство. Но общо взето, ако няма ня­кое спречкване, те са приятели до живот.

Високото им ниво на сексуалност често ги отклонява от правия път и под силата на физическото привличане логиката понякога е на второ място. Първият им брак често се разтрогва, защото бъркат физическото привличане с любовта. Когато желанието се изпълни, чувстват, че нищо друго не е останало. Но те рядко повтарят грешките си. Това се отнася не само до брака, но практически до всичко, на което сложат ръка. С теша се обяснява много от успеха им в жи­вота, защото са достатъчно умни, за се да поучат не само от сво­ите грешки, но и от грешките на другите.

Отрицателни качества

Родените под знака на това число са обикновено властни и склонни да потъпкват грубо по-малко на­пористите от тях. Така си създават много врагове. Те успяват и не може да се каже, че дължат успеха си на друг освен на себе си, защото са трудолюбиви и настойчиви. Но веднъж постигна­ли успех, стават самодоволни и склонни да считат себе си за превъзхождащи по-малко успелите. Презират несъгласните с тях. Това се поражда от нетърпимост. Накратко казано, те са малко сурови хора.

Хармонични взаимоотношения

Числата 9 са в хармония с хо­рата, чиито психически калибър съответства на техния. Те имат остър аналитичен мозък и търсят в отсрещния партньор също тол­кова остър ум. Предпочитат да са заобиколени от хора, доказали себе си. Не приемат никого само по външна случайност и се от­насят с известно презрение, докато човекът докаже възможнос­тите си. Само тогава го приемат напълно за приятел за цял живот.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Любопитно


Реклама

Жените са най-големият неизползван източник на таланти в света.

Хилари Клинтън

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама