5 идеи за перфектния Св. Валентин подарък… за нас


5 идеи за перфектния Св. Валентин подарък… за нас
Снимка: iStock/Guliver

Лицето на Хубавата Елена пуска 1000 кораба на вода, а в месеца на любовта има още повече възможности за подаръци, които да се превърнат в романтичен жест или скъп спомен. Всяка една от нас се е сблъсквала с неловки опити на скъпите ни мъже да намерят подходящ израз на чувствата си – и въпреки че ценим усилията, нека си признаем, добре би било да получим нещо, на което наистина ще се зарадваме.

Този февруари на наша страна имаме сериозен съюзник в лицето на електронната търговия. В eMAG са направили специална селекция с идеи за подаръци, които се помнят. Пазаруването онлайн спестява време и пари, но това съвсем не е всичко. Може да разгледаме предложенията, да решим какво ни харесва и да сложим сърце до него, добавяйки го в списък с „Любими” – а след това да го споделим с любимия човек. Все пак е 2022-ра – защо да не възползваме от всички възможности, за да си осигурим един незабравим Св. Валентин. От партньора ви ще се чуе въздишка на облекчение за спестеното чудене и обикаляне, а вие ще сте сигурни, че удоволствието от подаръка е неподправено.

А ако сама се чудите какво ви харесва, ето 5 идеи, които да ви помогнат.

1. Парфюм или подаръчен комплект с козметика

Абсолютната класика в жанра на празника. А от специалната селекция на eMAG може да изберете парфюм и за Него, който да кореспондира в вашия.

2. Бижу или часовник

 

Самата идея да носите нещо, което непрекъснато ви напомня за любимия човек или отброява минутите до следващата ви среща, е безкрайно романтична. Нежно колие или гривна с талисман сърце, елегантен часовник, а защо не и двете в комплект, ще са нещо, което ще цените и носите с удоволствие. Разбира се, и тук може да върнете жеста с кореспондираш подарък за Него.

3. Игра или пъзел

Любовта ви може да е млада или вече да сте прекарали локдаун заедно, но и в двата случая игрите са чудесен начин да се опознаем и да се забавляваме заедно. Пъзел с изображение на място, което да посетите заедно (а първо да наредите), тематична логическа игра, в която разделено на две сърце трябва да се направи цяло или настолна игра – изборът е голям, я удоволствието и споделените моменти още по-големи.

4. Халат за баня

Пухкав халат, като топла прегръдка, е изключително интимен подарък и може да се превърне в първата стъпка към споделен дом. Вземете един и за него и си представете всички мързеливи недели, които ще прекарате заедно.

5. Мече, сърце и рози

 

Нека си признаем, може да сме големи хора, с кариера и отговорности, но тайничко си мечтаем за плюшено мече със сърце, шоколад и рози  – квинтесенцията на романтиката. Е, сега е моментът да разкрием тази сантиментална своя страна да й се порадваме.

Вдъхновихте ли се вече? В eMAG има оферти на продукти за всеки вкус и истински находки, а и пазаруването от платформата идва с вече добре познатите предимства на електронната търговия: удобно и лесно поръчване, където и да се намираме и по всяко време, различни опции за плащане, включително и разсрочено, възможности за сигурна и бърза доставка до вкъщи или над 3000 точки в страната – куриерски офиси, клоновете на Български пощи или един от трите шоурума на eMAG.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Любопитно


Реклама

Истината е, че всички ще те нараняват; просто трябва да намериш онзи, за който си струва да страдаш.

Боб Марли

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама