5 знака от Вселената, че сте готови за бебе


5 знака от Вселената, че сте готови за бебе
Снимка: iStock

Ако се чудите дали сте готови да станете родители, може би трябва да се огледате за знаци от Вселената. Те ще ви подскажат, че вашата рожба е на път.

Постоянно си мислите за бебета

Поради някаква странна причина напоследък проявявате силен интерес към всичко, свързано с бебето. Всеки път, когато чуете думата „бебе“ се замисляте как би изглеждало вашето. Минавате покрай магазините за детски дрехи и си представяте бъдещите си деца в сладки малки розови или сини екипчета. Дори започвате да намирате дрехите за бременни за очарователни. Е, явно Вселената ви казва, че времето ви е дошло.

Готови сте да правите нови неща

Писнало ви е от една и съща рутина ден след ден. Постигнахте целите си на работа и у дома и сте готови да започнете нова глава от живота си.

Да създадете нов живот – може би това е промяната, от която имате нужда.

Грижите се по-добре за себе си

Отскоро сте обсебени от тялото и здравето си. Тренирате редовно и внимавате какво хапвате. Вселената си знае работата и сякаш ви вдъхновява да промените навиците си в подготовката за нов живот.

По-нежни и чувствителни сте

Чувствате ли се по-чувствителни от обикновено? Бебетата изискват състрадание и нежност, а вие се подготвяте за това.

В ранните етапи на бременността можете да сте доста по-емоционални и чувствителни. Болките в мускулите и тялото, които се появяват изневиделица, могат да са знак, че бебето е на път.

Виждате бременни жени навсякъде

Да виждате бременни жени навсякъде, където отидете, е директно послание от Вселената.

Сега, когато подсъзнателно искате да сте бременна, знаците се появяват навсякъде около вас. Казват, че бременността е заразна - и това е така.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Любопитно


Реклама

Понякога умът има нужда от време, за да приеме онова, което сърцето вече знае.

М.Анджело

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама