50 продукта са с до 50% намаление в Lidl до края на март


50 продукта са с до 50% намаление в Lidl до края на март
Снимка: Лидл

50 разнообразни хранителни и нехранителни продукта с намаление до 50% могат да открият клиентите на Lidl от 4 до 31 март във всички 127 магазина в цялата страна.

Още от понеделник (04.03) потребителите могат да се възползват от специалните намаления за продукти като едросмляна лютеница „Родна стряха”, както и кисело мляко, отново на собствената марка на Lidl само за 0,99 лв. По-бюджетно клиентите могат да заредят хладилника и с кашкавал на Milbona за 13,19 лв., както и лионски салам за 3,49 лв. вместо 6,99 лв. Сред специалните оферти през целия месец март могат да се открият разнообразие от ядки, хумус и сладки изкушения с нови цени като обичаното от мнозина десертно барче с извара и ядки, което сега е достъпно за 0,59 лв. От Lidl са помислили и за домашните любимци със специални оферти за всички стопани, които искат бързо и удобно да набавят необходимото за дома.

Намаленията до -50% включват и напитки, сред които испанско розе, различни видове бира, както и уиски, а за почитателите на кафето Lidl предлага специални цени за още повече ароматни моменти сутрин.

По време на акцията се предлага и богат асортимент от нехранителните продукти с - 50% намаление - от хигиенни продукти до препарати за почистване на дома и. В предстоящата седмица клиентите могат да се възползват от течен перилен препарат от 5 л., който стига за до 100 изпирания за 25,99 лв. вместо 29,99 лв.

Освен специалните намаления през месец март, потребителите имат възможност да пазаруват още по-изгодно с всички промоции и купони в приложението Lidl Plus, с което да спестят допълнително над 100 лв. на месец от общата стойност на пазаруването.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Любопитно


Реклама

Без жената мъжът е просто нелепа шега.

"Цар Плъх"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички