7 знака, че сте познавали някого от миналия живот


7 знака, че сте познавали някого от миналия живот
Снимка: iStock/Guliver

Човек живее много животи. За някои души това е първото появяване на Земята, но за някои вече не е така. Случва се така, че срещаме хора, които познаваме от минали прераждания. Много експерти смятат, че прераждането не е мит, а чиста истина. Хората могат да усетят ехото от минали животи. Много често тези отгласи се появяват при срещи с тези, които сте познавали в миналите си превъплъщения.

Много силни чувства

Например, срещнали сте човек. На пръв поглед се влюбвате в него или в нея, или напротив, мразите го с цялото си сърце. Случва се така, че хората веднага се сближават, разбират се перфектно. Ако възникне много силен негатив, това означава, че в миналия живот този човек ви е причинил непоносима болка или че е имало силна вражда между вас.

Телепатия

Искате да кажете нещо на човек и той вече знае какво искате да му кажете, какво искате да попитате. Същото се случва и в обратната посока: вие отлично знаете какво иска да направи или каже приятел или близък. Телепатичната комуникация се проявява и по други начини. Например, просто сте мислили за човек,а той вече е успял да ви пише в социалните мрежи или ви се обажда в същата секунда. Такава връзка се появява само, ако сте общували и сте били близки в минали животи.

4 ЗНАКА, ЧЕ ТОЗИ ЖИВОТ НА ЗЕМЯТА НЕ ВИ Е ПЪРВИ

Познати са ви човешките очи

Случва се така, че поглеждайки в очите на други хора, те ви изглеждат невероятно познати. Много експерти по биоенергия вярват, че душата преминава от едно тяло в друго и само очите остават винаги едни и същи.

Чувствате, че дължите нещо на човека

Всичко е съвсем просто: в минали прераждания човек ти е направил много добро, така че интуитивно чувстваш, че трябва да му върнеш дълга. В този случай съществува и усещането, че сте преживели много неща заедно.

Не можете да забравите човек

Срещали сте се само веднъж или два пъти, но човекът не ви излиза от главата. Когато се срещнете с такъв човек от минали прераждания, може да се почувствате тъжни, уплашени, радостни или ви става много леко. Ако не можете да забравите човек в продължение на десетки години, значи сте били близки в някакъв живот.

КАКВИ СТЕ БИЛИ В МИНАЛИЯ СИ ЖИВОТ СПОРЕД ЗОДИЯТА

Струва ви се, че познавате човека през целия си живот

Това чувство не е толкова често. Понякога срещате някой по пътя си и ви се струва, че той ви е познат. Вие сте запознати с начина на общуване, хобитата му. В този случай има възможност да сте свързани с него чрез кармични възли, следователно се срещате във всеки живот. По един или друг начин, нито една такава среща не е безсмислена. Вселената има свои собствени планове и понякога ние сме инструментите за реализиране на тези планове.

Не можете да скриете чувствата

Хората, които не се срещат за първи път, не могат да скрият чувствата си един от друг. Тези хора изглежда разбират всичко, за което мисли техният стар познат. Работата е там, че в минали животи те вече са били близки. Тези души се познават, следователно те усещат чувства и емоции на фино ниво.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Любопитно


Реклама

Не можеш да промениш това, срещу което отказваш да се изправиш.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама