4 знака, че този живот на Земята не ви е първи


4 знака, че този живот на Земята не ви е първи
Снимка: iStock/Guliver

Много често душата на човек се оказва, че е много по-стара от тялото му. Някои души живеят на Земята в продължение на хиляди години. Експертите цитират няколко сигурни знака, че не живеете първия си живот.

Смята се, че една душа може да се върне на Земята, за да развърже кармичните възли, да изчисти кармата и да реши недовършени дела. Никой не знае точно как протича процесът на преселване на душите, но е очевидно, че много от нас вече са живели на Земята повече от един живот.

Можете да „четете“ хората

Всички емоции и чувства на хората около вас са като отворена книга. Ако това е вярно, тогава може би сте натрупали опит да помагате на хората в предишни животи.

Експертите по биоенергия смятат, че хората с древни души не трябва да изучават тънкостите на психологията, за да разпознаят мотивите и намеренията на другите. Те имат силно развита интуиция и имат таен запас от знания, който се съхранява по-дълбоко, отколкото просто в тайните кътчета на мозъка.

Благодарение на способността да разбират останалите, такива хора лесно намират приятели, избягват враговете и недоброжелателите. Те са развили емпатия, която им помага да усетят какво мислят и чувстват другите хора.

Чувствате се добре сами

На хората с древна душа е много удобно да са сами със себе си. Такива хора могат да прекарват много време сами и да се наслаждават на всяка минута, но при желание или необходимост се срещат с приятели, колеги, роднини. Мъдрите и "древни" хора виждат в самотата само начин да променят околната среда, да се наслаждават на себе си и на своите мисли, мечти.

Също така си струва да се отбележи, че хората, които са преживели прераждане повече от веднъж, не искат да правят нещо за одобрение от приятели, родители и други. Те правят всичко само за себе си или заради справедливостта.

Сред такива хора често се срещат отшелници и монаси. Те са много мили, отворени, приятни хора, всеки разговор с тях се помни много дълго.

Интересува ви как е устроен светът

Ако човек е живял много животи, той напълно разбира, че светът не е съвършен. Такива хора постоянно намират недостатъци във всичко, което се случва наоколо. Често усещат, че другите постъпват погрешно.

Човекът с древна душа се интересува откъде идва всичко съществуващо и всичко по-висше. Най-важното за хората, които не са родени за първи път, е духовната трансформация и желанието да разберат процесите, протичащи около и вътре в тях самите. Това обяснява невероятната им жажда за знания, любов към четенето и саморазвитието.

Хората ви уважават

Хората усещат тези, които са виждали този свят преди повече от сто години. Ето защо те винаги имат непреодолимо желание да ви питат за нещо важно.

Това уважение и привличане може да се обясни с факта, че всички тези прераждания са довели до появата на специален поглед към света и всичко, което се случва наоколо. Други усещат силата на душата на такъв човек, защото той е търпелив, честен и по някакъв начин загадъчен, неразбираем. Хората със стара душа не се стремят към слава и богатство.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Любопитно


Реклама

За жената красотата е по-важна от ума, защото на мъжа му е по-лесно да гледа, отколкото да мисли.

Марлене Дитрих

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама