Четири начина да кажеш “Обичам те!” с помощта на малки жестове


Четири начина да кажеш “Обичам те!” с помощта на малки жестове
Снимка: Лидл

Любов. Онова усещане за пеперуди в стомаха, онази сякаш странна нервност, когато знаеш, че ще видиш обекта на чувствата си днес, усещането, че сякаш левитираш, ароматът на парфюм, който събужда спомени за онова лято на морето и още, и още - любовта не се побира в едно изречение. И не, любовта не се побира и само в един ден, но пък защо да се лишаваме от още един повод да си кажем ”Обичам те”?

Казват, че за влюбения човек всеки ден е празник и може би Свети Валентин е чудесен повод да си го припомним. Събрали сме четири лесни, но специални начина да кажеш на някого, че означава много за теб. Без да са  претенциозни, тези жестове ще предадат емоциите и посланието, които понякога е трудно да изразим само с думи.

Романтична вечеря под звездите

Да, да, знаем, че е февруари и не живеем в Калифорния. Измислили сме го много добре. За целта трябва да разполагате с кола и хубаво местенце, където градският шум не се долавя, а звездите греят по-ярко. Няма нищо по-хубаво от импровизиран пикник в колата за няколко часа - вкусна храна, филм или романтична музика и само вие. И ако си мислите, че пикник в колата е щура идея, Lidl имат за вас няколко много добри предложения, които ще гарантират, че интериорът на купето няма да пострада, а вие и половинката ще си прекарате супер. Бонбони и течен шоколад са сред специалните празнични предложения в магазините на веригата от 5 до 11 февруари, а комбинацията с подходящ  плод ще внесе истинска свежест. И, за да е още по-романтичен пикникът, издаваме, че в Lidl имат и плюшени мечета - жест, който няма как да не стопли сърцето на своя получател, именно защото е толкова малък, а казва много. 

Сладко събуждане

Ако сте късметлии и имате шанса да се будите до своята половинка сутрин, ето един удачен момент, да превърнете рутината в нещо по-вълнуващо. Само трябва да си навиете алармата, за да не проспите момента. И разбира се, трябва да сте се подготвили със сладък подарък от Lidl на прибиране от работа предходната вечер. Можете да избирате от разнообразни сладки предложения - от шоколадови бонбони в празнични опаковки до сладолед във формата на роза. Никой няма да върне сладолед на закуска, нали? А ако сте ранобудни, винаги можете да изпълните сутринта с аромат на свежи печива от Фурната на Lidl - езикът на любовта за вас може да е топъл кроасан или примамливо рулце със стафиди.

Връщане към началото

Всички сладки спомени от началото на връзката ви могат да се превърнат в подарък, който несъмнено ще накара половинката да преживее отново моментите на споделено щастие. Може да е вкус - например първото розе, което сте отпили на третата среща или любимият ви течен шоколад от първата сутрин заедно. Първият сладолед, ароматът на парфюм от първата среща и всички онези първи неща, които с времето не омръзват, а още повече засилват любовта помежду ви и правят връзката ви непоклатима. Ако искате лесно да си набавите всичко необходимо, във всички 125 магазина на Lidl в цялата страна ще откриете разнообразие от празнични продукти в различни категории, за да се насладите на празника с малки жестове, които казват толкова много.

Най-сладкото за накрая: Тайна Валентинка

Тази идея си е забава и за двете страни. С половинката можете да се предизвикате да си подарите нещо от тайните валентинки на Lidl Plus, без  да знаете какво ще се падне и какво ще си подарите. Ето това си е повод за създаването на нов специален момент помежду ви. Разбира се, там някъде между бонбоните и вкусните изкушения, които може да ви се паднат, ще е чудесно да вмъкнете някое красиво бижу или парфюм например. А дамите пък винаги могат да добавят още някоя вкусна изненада към подаръка, защото всички знаем, че любовта на мъжа минава през стомаха.

Без значение как ще изберете да прекарате празника, важно е да можете да кажете “Обичам те”, макар и с малък жест. И защото не пренебрегваме хората без “валентинка” до себе си - Lidl е мястото, където можете да си набавите и сладичко и солено, да си подарите букет цветя (препоръчваме ви свежите лалета и розите) и да си спретнете празник само за вас, защото да обичаме и ценим себе си е първата крачка към любовта на другите.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Любопитно


Реклама

Никога няма да станеш този, който искаш да бъдеш, ако продължаваш да обвиняваш околните за това, което си.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички