Число на желанието на сърцето 3 – значение


Число на желанието на сърцето 3 – значение
Снимка: iStock/Guliver

В нумерологията число на желанието на сърцето разкрива нашата индивидуалност, вътрешния ни стремеж, личните ни симпатии и антипатии, житейската ни позиция, принципите, които отстояваме, и целите, които си поставяме.

По правило, ЧЖС се определя като се съберат числовите стойности на всички ГЛАСНИ БУКВИ в трите си имена по рождение.

ВИЖТЕ КАК ДА ПРЕСМЕТНЕТЕ СВОЕТО ЧИСЛО ТУК!

Ако числото на желанието на сърцето ви е 3:

Безкрайно романтични, винаги влюбени и емоционално широко скроени – това ви отличава от останалите хора. Чаровни партньори, чиито чувства изстиват в момента, когато делникът се настани в интимните отношения. Чувствате се уверени в себе си щом усещате одобрението на приятелите и възхищението на противоположния пол.

По душа сте мечтатели, които избират щастието пред практичността, копнеете за радост и романтика в живота. Вашите най-силни качества са вдъхновението и въображението. Естествената ви нагласа е да сте добри и услужливи, винаги готови да помогнете на човек в беда. Способни сте на силни чувства и на саможертва в името на любовта и приятелството. Слабото ви място е, че се увличате в говорене и обожавате да се самоизтъквате, но ако запазите в душата си добронамереността и красотата на мечтите си, без проблем ще преодолеете житейските несгоди и ще реализирате съдбата си. 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Любопитно


Реклама

Не можеш да промениш това, срещу което отказваш да се изправиш.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама