Какво е число на желанието на сърцето и как да го пресметнете


Какво е число на желанието на сърцето и как да го пресметнете
Снимка: iStock

В нумерологията това число разкрива нашата индивидуалност, вътрешния ни стремеж, личните ни симпатии и антипатии, житейската ни позиция, принципите, които отстояваме, и целите, които си поставяме.

По правило, ЧЖС (число на желанието на сърцето) се определя като се съберат числовите стойности на всички гласни букви в трите ви имена по рождение.

Но! Изключително съществено се оказва това как се представяме пред другите хора, какво име използваме. Може да пресметнете ЧЖС по първото си име, по галено име, по две от имената и т.н.

Омъжените жени, които са сменели фамилията си, могат да пресметнат ЧЖС с моминската си фамилия и с фамилията след брака. Така ще разберете как ви влияе едно или друго име.
Понякога влиянието на ЧЖС е толкова силно, че подчинява черти на характера, които са предопределени от ЧЖП (числото на жизнения път). Или пък доста дълго време е в "спящо" състояние, изведнъж внезапно се пробужда и разрушава дори най-внимателно обмислените планове. Затова е добре да се вслушвате във вътрешния си глас и да не допускате да се провалят начинанията ви.

Ползвайте таблицата:



Сумирайте числовите стойности на гласните букви от името, полученото число, ако то не е 11 или 22, редуцирайте до едноцифрено.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Любопитно


Реклама

Най-красивият грим за една жена е страстта.

Ив Сен Лоран

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама