Число на желанието на сърцето 4 – значение


Число на желанието на сърцето 4 – значение
Снимка: iStock

В нумерологията число на желанието на сърцето разкрива нашата индивидуалност, вътрешния ни стремеж, личните ни симпатии и антипатии, житейската ни позиция, принципите, които отстояваме, и целите, които си поставяме.

По правило, ЧЖС се определя като се съберат числовите стойности на всички ГЛАСНИ БУКВИ в трите си имена по рождение.

ВИЖТЕ КАК ДА ПРЕСМЕТНЕТЕ СВОЕТО ЧИСЛО ТУК!

Ако числото на желанието на сърцето ви е 4:

Вие сте сериозни, искрени и внушаващи доверие. Домът и семейството ви дават желаното усещане за сигурност в бъдещия ден. Проявявате внимание и грижа към партньора, но се чувствате доста неловко от сантименталните изблици.

Държите на верността и сигурността в отношенията – те означават много за вас. Високо цените реда, притежавате вродена деловитост и практичен поглед върху живота, не понасяте отлагания и излишно размотаване. Веднъж получили надеждна подкрепа в начинанията си, следвате упорито и търпеливо своя път. Вашата последователност ви помага да преодолявате трудностите и да постигате конкретни резултати. Понякога отделяте много време на детайлите, защото обичате всичко да е изпипано докрай, но такава прекалена добросъвестност може да се превърне и в пречка.
Имате изградени стабилни позиции по различни въпроси и съвсем не е лесно да промените мнението си. Характерът ви е определено сложен – проявявате склонност да спорите и да не приемате чуждото мнение дори когато не сте прави. В основата на това е вашето желание да разбирате от всичко и да се чувствате уверени в правотата си. 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Любопитно


Реклама

Никога няма да станеш този, който искаш да бъдеш, ако продължаваш да обвиняваш околните за това, което си.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама