Число на желанието на сърцето 7 – значение


Число на желанието на сърцето 7 – значение
Снимка: iStock

В нумерологията число на желанието на сърцето разкрива нашата индивидуалност, вътрешния ни стремеж, личните ни симпатии и антипатии, житейската ни позиция, принципите, които отстояваме, и целите, които си поставяме.

По правило, ЧЖС се определя като се съберат числовите стойности на всички ГЛАСНИ БУКВИ в трите си имена по рождение.

ВИЖТЕ КАК ДА ПРЕСМЕТНЕТЕ СВОЕТО ЧИСЛО ТУК!

Ако числото на желанието на сърцето ви е 7:

Стоиците с това число на Сърцето могат да живеят, лишавайки се от много, включително и от любов. Подбирате прецизно приятелите и обектите на сърдечните си трепети. Когато след прецизен и дълъг подбор намерите своя съвършен партньор, чувствата ви са дълбоки и трайни – повече, отколкото предполага привидно студената ви натура. Вие сте перфекционисти, които се стремят към най-доброто, което може да предложи животът. Затова постигате смайващи резултати. Уважавате точността и увереността.

Нищо не приемате на доверие, а винаги проверявате, стараете се да разберете мотивите, причините и основните принципи на явленията във вашия живот. Притежавате изключителна интуиция и въпреки че създавате впечатление за човек с аналитичен ум, умеете да усещате и предугаждате скритите ценности, висшите принципи, духовните и окултни закони, които движат света. От време на време ви се иска да се уедините, да живеете в самота и безметежност. Заради вродената ви сдържаност ви смятат за горделиви и отчуждени, заради аналитичните способности – студени, пресметливи и подозрителни. Силните ви качества са обаятелност, индивидуалност, съобразителност – те ще ви помогнат да заемете своето подобаващо място в живота.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Любопитно


Реклама

В действителност там, където не достигат разумните доводи, ги заменят с викове.

Леонардо да Винчи

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама