Число на желанието на сърцето 8 – значение


Число на желанието на сърцето 8 – значение
Снимка: iStock/Guliver

В нумерологията число на желанието на сърцето разкрива нашата индивидуалност, вътрешния ни стремеж, личните ни симпатии и антипатии, житейската ни позиция, принципите, които отстояваме, и целите, които си поставяме.

По правило, ЧЖС се определя като се съберат числовите стойности на всички ГЛАСНИ БУКВИ в трите си имена по рождение.

ВИЖТЕ КАК ДА ПРЕСМЕТНЕТЕ СВОЕТО ЧИСЛО ТУК!

Ако числото на желанието на сърцето ви е 8:

Живеете в свят на големите амбиции и търсите партньор, който е достатъчно силен и способен, за да бъде редом до вас. Не понасяте слабостите на характера в останалите хора. Твърде сте заети, за да поддържате продължителна романтична връзка. Демонстрирате прекалена независимост и сте склонни, макар и неосъзнато, да потискате партньора си.

Въпреки че хуманизмът съвсем не е най-силната ви черта, се интересувате силно от човешката природа и се стремите да подобрите условията за живот на хората. Мащабните проекти – това е смисълът на вашето съществувание. Имате силен характер, отлични организаторски способности, обичате да бъдете лидер и не харесвате подчиненото положение. Стремите се към парите заради властта, която те дават. Вашите качества заслужено ще ви очертаят пътя към успеха, но ви чака разочарование, ако превърнете парите в самоцел. Добре разбирате законите на живота, притежавате умение да контролирате своето настроение и успешно контактувате с бизнес партньорите си. Самообладанието ще ви помогне да се издигнете до ръководни позиции.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Любопитно


Реклама

Най-голямото щастие е да чувстваш, че си обичан...Не да го знаеш, а да го чувстваш!

Eлиф Шафак

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама